Ацидофилус е вид полезна бактерия, която подпомага смилането на белтъчините. Ацидофилус има противогъбично действие, спомага за намаляване нивото на холестерола в кръвта, подпомага храносмилането и подобрява абсорбцията на хранителните вещества.
При нарушаване на флората на здравото дебело черво се получават неприятни усещания като образуване на газови мехури, подуване на корема, чревна или системна интоксикация, запек и малоабсорбция на хранителните вещества и води до развитието на големи количества кандида.

Приемането на хранителна добавка, която съдържа ацидофилус, помага на организма да се справи с всички тези проблеми чрез възстановяването на чревната флора до здравословно равновесие. Освен това ацидофилус спомага за дезинтоксикация на вредни за организма вещества.

Продуктите, съдържащи ацидофилус, се предлагат на таблетки, капсули и под формата на прахчета. Ние ви препоръчваме капсулната форма на тази хранителна добавка. Освен това ви препоръчваме да употребявате хранителни добавки само с един щам, с брой на бактериите най-малко един милиард микроорганизми на грам. Комбинацията от различни щамове не е подходяща, тъй като едни микроорганизми могат да бъдат антагонисти на други.

Ацидофилус умира при висока и при много ниска температура. Поради това пазете на студено, сухо място продуктите, които го съдържат – в хладилник, но не във фризер. Употребявайте ацидофилус сутрин на гладно и един час преди всяко хранене. Ако се лекувате в момента с антибиотици, не приемайте ацидофилус едновременно.

Поръчайте Ацидофилус директно от линка по-долу:

http://bouroff.com/acidofilus-60-tvurdi-jelatinovi-kapsuli-1470