ТРИФАЛА е класическа аюрведична формула,която според индийците балансира трите енергии-Вата,Пита,Кафа.Тя съдържа екстракти от три плодчета.

Тази комбинация се използва както самостоятелно,така и като компонент на много билковиформули за детоксикация,за подобряване на чернодробния метаболизъм и за регулиране на стомашно-чревния тракт.

Известната теория на старите натуропатични школи,че „смъртта започва в дебелото черво”,е особено актуална днес,когато живеем неприродосъобразно,храним се нездравословно и затрудняваме нашето храносмилане,в резултат,на което се натрупват токсични отпадни продукти,елиминирането,на които е също затруднено.Страдаме все по-често от констипация,тежест и подуване на корема,болезнени спазми,наднормено тегло,хронична умора и подтиснатост.

Трифала е една от най-старите аюрведични формули за подпомагане храносмилането,асимилацията на хранителни вещества и елиминацията на отпадните продукти.Трифала е здравословна подкрепа за дебелото черво и за процесите на детоксикация в организма.Трифала подобрява тонуса на гладката мускулатура на червата и това прави елиминацията ефикасна за по-продължително време,за разлика от други растителнислабителни средства,които имат иритативно действие върху червата.

Трифала се състои от три плодчета.

1) Амалаки е плод с високо съдържание на витамин С и с изрането си адстригентно и антиоксидантно действие стимулира храносмилателната секреция.

2) Бехада,другият компонент на Трифала,съдържа линоленова киселина,която стимулира храносмилателните ензими.А третият компонент Харада,също плод,подържа чревната мукоза,без да създава зависимост.

3) Трифала може да включвате в програмите за детоксикация и за подобряване на чернодробния метаболизъм.

На Трифала може да разчитате за решаване на поблема с ленивите черва в дългосрочен план,тъй като тя въздейства върху причините за появилия се проблем констипация,образуване на газове и подуване на корема.На Трифала може да разчитате и при болки в стомаха и упорити киселини.

Препоръчителният прием е три месеца по две капсули на ден.

ТРИФАЛА може да се намери във всички големи аптеки и дрогерии в цялата страна,а също така и в фирмените магазини „Здраве от Изтока” в София

www.tnt-21.com.

Повече информация може да получите на телефоните в офиса: 02/9582051, 0893 52 76 04.