Комбинирани в уникална формула две биологично активни вещества - висококачествени стандартизирани екстракти от хрущял от акула и котешки нокът. имат невероятни свойства, които ги правят ефективен срещу най-зловещите поражения на цивилизацията върху човешкото здраве.

Хрущялът от акула притежава изключителни лечебни свойства. Той е признат като средство за терапия или превенция на редица заболявания, включително рак. В него се съдържат протеини, благодарение на които се потиска растежа на злокачествените тумори и техните метастази. Активната съставка - хрущял от акула в природния продукт Неостат модулира неоваскуларизацията, т.е. развитието на нови кръвоносни съдове, които подхранват туморите. С неоваскуларизация се характеризират не само злокачествени, но и редица други заболявания, например диабетната ретинопатия, дегенерация на макулата и неоваскуларна глаукома. Други вещества в хрущяла от акула са регулатори на имунната система и имат антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Спортистите отдавна познават и изключителната ефективност при лечение на травми в костите и ставите, при ревматоиден артрит, артрози (шипове), разрушаване на костите и остеопороза, трудно зарастващи рани, псориазис, кожни заболявания и очни усложнения на диабета, разтваряне на тромбите.

Все пак, най-важният въпрос, който ни интересува е: «Може ли като активна съставка в природен продукт хрущялът от акула да лекува рак?» Науката потвърждава положителните резултати при лечение на широк спектър от онкологични заболявания, включително тумори на гърдата, на яйчниците, на маточната шийка, на простатата, на ректума, на дебелото черво, на стомаха, на бъбреците и на мозъка.

Но Неостат е много повече от хрущял от акула. Втората му съставка е висококачествен стандартизиран екстракт от котешки нокът Саменто.

Медицината отдавна познава ползите, които носят алкалоидите на котешкия нокът. Мощният му имуномодулиращ потенциал и свойството да притиска туморния растеж позволява той да бъде считан за едно от най-ефикасните средства за лечение на онкологични заболявания. Има силно антиоксидантно, противовъзпалително, спазматично, антисептично, хипотензивно, хепатопротективно, жлъчкогонно, диуретично и детоксикиращо действие. Ефективен е в лечението на артрити, бурсити, заболявания на стомашно-чревния тракт, дихателните пътища, простатит, възпалителни заболявания на женската полова система, нарушения на менструалния цикъл. Повишава устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания; забавя скоростта и силата на сърдечния ритъм. С котешки нокът успешно се лекуват някои заболявания на очите.

Съдържащите се в Неостат висококачествени стандартизирани екстракти от котешки нокът и хрущял от акула потискат развитието на нови съдове и това го прави изключително ценен в борбата с раковите образувания, тежките очни заболявания, като диабетна ретинопатия и дегенерация на макулата, артрити, псориазис, регионален ентерит (болест на Крон, възпаление на лигавицата на червата). Освен това, съставките на Неостат модулират имунния отговор, нормализират пропускливостта на кръвоносните съдове и неутрализират свободните радикали. Неостат е природен продукт и е практически безвреден. Има добра поносимост и при продължителна употреба.

Кога да приемаме Нeостат?

- при злокачествени заболявания, ревматоиден артрит, псориазис и др.

- при някои очни заболявания – диабетна ретинопатия, дегенерация на макулата и неоваскуларна глаукома

- за стимулиране на имунната система

- като общоукрепващо и тонизиращо средство

Как да приемаме Нeостат?

Препоръчва се 3 пъти на ден по 1 капсула след хранене. Дозировката е индивидуална и може да се адаптира според тежестта на заболяването. Неостат може да се комбинира с други средства.

Кога да очакваме ефекта?

Понякога ефектът не настъпва веднага, а след 2-3 седмици и затова се препоръчва по-продължителен прием. При добро повлияване е уместно да продължи 6 месеца.

Има ли нежелани ефекти?

Неостат е природен продукт и е практически безвреден. Няма противопоказания. Има добра поносимост и при продължителна употреба.

За консултация с лекар можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София, 1202, ул. Цар Симеон 52,

тел. 02/ 983 62 03,

e-mail: [email protected], www.borola.com,

или да поръчате онлайн на www.momo.bg