Жизненост и движение без болка!

През зимния сезон се обострят ставните заболявания. Тогава хората със ставни проблеми често си задават въпроса каква е най-подходящата хранителна добавка, която да ги държи здрави и активни, да се движат без болка. Източната медицина отдавна е открила «ключа» към лекотата на движението и здравите стави. Приемайте по един флакон дневно от продукта «Женшен с пантокрин» и няма да се налага да чувате скърцането на ставите и няма да страдате от намаления обем на движение. Това е един уникален продукт, в който са включени активни съставки със специален ефект върху ставите:

Женшен – В източната медицина женшенът се счита за най-висше растение, тъй като възстановява жизнената енергия като балансира функциите на органите и по този начин дава възможност на тялото да се възстановява. Съдържа биологично активни вещества- женсеноиди. Съдържа още етерично масло, стероли и полизахариди, основно пептин и гликани, захари, витамини, пантотенова киселина , холин и минерали. Това са вещества, които подсилват организма на клетъчно и енергийно ниво.

Пантокрин (еленови рога)– извлича се от кадифената обвивка на рогата на северния лос, когато те се сменят. Обвивката на рогата съдържат хондроитин, глюкозамин, простагландини, селен, калций, колаген, фосфор, магнезий. Това са много ценни вещества за поддържане на ставния хрущял.

Пчелно млечице - изключително богат източник на протеини, съдържа всички незаменими аминокиселини; захари, стероли, фосфорни съединения; богато е на гама-глобулин - известен с това, че стимулира имунната система и ни помага да се справим с инфекции и вируси; има високо съдържание на витамини; минерали – калций, мед, желязо, фосфор, калий, силиций и сяра, магнезий, манган и др.; съдържа колаген, който е анти-стареещ агент и поддържа кожата гладка и здрава.

Как „Женшен с пантокрин” подпомага ставите?

„Женщен с пантокрин” отлично повлиява ставите и ставния хрущял именно заради изключителното богатство на ценни вещества, които се съдържат в основните три компонента, от които е създаден – женшена, пантокрина и пчелното млечице. Пантокринът съдейства за намаляване на болката и сковаността в ставите, увеличава обема на движение. В източната медицина се използва за повишаване на жизнената енергия, а също и като афродизиак. Женшенът подпомага цялостното възстановяване на организма, тонизира енергията. Пчелното млечице обогатява този „еликсир” на жизнеността и движението.

Женшен с пантокрин има силен здравословен ефект при ставни заболявания като артрози и ошипяване

Как се приема „Женшен с пантокрин” ?

Препоръчителният прием на Женшен с Пантокрин е по 1-2 флакона дневно, преди хранене. Важно е да се приема в течна форма. Тя позволява бързо и лесно усвояване, което гарантира оптимален ефект.

С „Женшен с пантокрин” походката Ви отново ще бъде бодра и енергична, ще се чувствате тонизирани, бодри и уверени в движението.

Продуктът може да бъде намерен във фирмените магазини „Здраве от Изтока“ в София, в он-лайн магазина на „Здраве от Изтока“: www.tnt-21.com/shop, а също и в аптеките и дрогериите в цялата страна.

Адреси на фирмените магазини „Здраве от Изтока“ в София:

Ул. Цар Асен 2 (срещу Съдебната палата) тел: 02/8570195

Ул. Шипка 43 тел: 0895 48 27 26

Повече информация може да получите и на телефоните в офиса: 02/9582051, 0893 52 76 04 и на сайта www.tnt-21.com