BIOBRAN MGN-3 е една от най-ефективните налични хранителни добавки с доказан положителен ефект.

Подпомага производството на естествени антитела, укрепването и поддържането на силна имунна система. Спомага за редуциране на страничните ефекти при химио и лъчетерапии.

Повишава имунологичните способности на организма, оказва превенция и спомага за по-бързо
възстановяване при грип, вирусни заболявания и настинки.

CANELIM (PING XIAO) - особено ефективен при онкологични заболявания, като спомага за редуциране на злокачествените образувания, ограничава разпространението и развитието им. Нетоксичен и подходящ за продължителна употреба. Повече информация за двата продукта можете да намерите тук: www.biobran.bg.

На сайта ни www.maxlife.bg можете да намерите голямо разнообразие от: фитнес и здравословни храни, хранителни и лечебни добавки, специализирани продукти при лечение на онкозаболявания, билкови екстракти и кремове, био храни и напитки, редки сортове чай и био кафе, натурална и био козметика, ново поколение препарати против оплешивяване и
др. Предлагаме безплатна доставка и индивидуални отстъпки. 

В продължение на повече от 10 години, BIOVEA е водещ производител на най-висок клас хранителни добавки и козметични продукти против оплешивяване в Европа и САЩ. Всички продукти от тази марка са биологично чисти и безвредни, като има и популярна линия със 100% Био хранителни добавки. Компанията се стреми винаги да покрива най-новите тенденции в бранша и винаги да осигурява последно поколение хранителни добавки. Повече информация за продуктите от гамата предлагани в България можете да намерите тук: www.biovea.bg.