26°C   София
 

Последният спокоен от COVID месец отмина. Днес сутринта има 393 нови случаи. Има още 20 дни, докато настъпи значително увеличаване на броя на случаите. В тези 20 дни е хубаво хората да се ваксинират, призова по БНТ проф. Тодор Кантарджиев.

Според него през есента, когато има много случаи, ваксинирането ще е рисково. "Кгато се събират много хора на едно място, за да се ваксинират, голяма част от тях могат да се заразят", каза той.

Около половината ваксини, поставени вчера в страната, са в София. В 5 мола има кабинети, както и в 2 читалища - в "Младост" и в "Христо Ботев". Най-важното е да се мотивират хора от големи колективи да се ваксинират - като тези в хранителните вериги, градски транспорт и т.н., каза още той.

България е подписала договор за следващите години, ако има промяна във вируса, да има и ваксини. Засега ваксини има, но ако много хора изведнъж решат да се ваксинират и епидемичната ситуация е рискова, не е добре, повтори още проф. Кантарджиев.

Сегашните циркулиращи щамове не изискват нови ваксини, каза още той, защото генетичните линии се покриват от ваксините. Но при нова мутация, имаме договор със "Пфайзер" за 2022-2023 за променена ваксина срещу новите още неизвестни варианти.Докога ще търпим!!!?
08/03/2021 21:37:56

Естествено че Бай Шиле знае, нали пърди в едно гърне с архитектите на пландемията. Точно са ни планирали поредния зловещ спектакъл. Уж нямало да има още ваксини, ама ще има – това се чете между редовете. Както лани се кълняха че ковид паспортите са злонамерена конспирация, а сега стават задължителни. Хора, какво още искате да се случи за да разберете че това е пландемия яхнала един обикновен вирус, а не опасна заразна болест с нечувана ярост? Да почнат вече да ни разстрелват ако говорим нещо против официалната ковид-доктрина ли?

PCRтестовете за ковид – пълна порнография
08/05/2021 16:01:10

Честито на ковидиотите. Това което говорехме още в началото на пландемията, сега се признава, макар и с половин уста, и съпроводено с обичайната пропаганда на ваксините: https://www.24chasa.bg/novini/article/10053619 Компрометиран е един от основните мотори на ковид машината, от който зависят ежедневните плашещи сводки за заразените, пиковете, вълните и прочие ковид атрибути.

Присаждане на фекалии – спешно и перорално
08/05/2021 16:06:58

Според делата му, този плаче за конска доза перорално присаждане на фекалии, за да се очисти от дявола в себе си! https://www.24zdrave.bg/Article/9973267

ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*

Направиха лицево-челюстна аутопсия на крал Ричард III

Анализирани са 9 удара по главата му Откритият скелет на крал Ричард III при разкопки на паркинг в...

Поставят диагноза на Брежнев през тоалетна чиния

На знамнателния за България 10 ноември, но през 1982 г., в 8,09 часа умира съветският вожд Леонид...

Шуман скача в Рейн, умира в лудница

Последната му творба е открита след спиритичен сеанс от  красивата цигуларка Джели д'Араню  Малко...

Защо куркат червата

Когато човек е гладен, телесните усещания са все неприятни - боли го стомахът и откъм червата се...

Тялото си произвежда дрога

Мозъкът и някои жлези произвеждат силни химикали, които влияят на настроението, мислите и...

Що е дрога?

Дрога е всяка психоактивна субстанция, водеща до злоупотреба и зависимост. Популярната представа за...

Конспиративни теории за рака

По света се ширят 3 конспиративни теории за рака. Най-лесна за опровержение е третата - че акулите...

Философия на китайската медицина

Убождане с игли, отвари от билки, канали, по които в тялото тече енергията Ци – китайската медицина...

Упорити небивалици за рака

Ето 5-те най-упорити небивалици за рака, подхранвани от невежеството за човешката биологияа 1. Ракът...