26°C   София
 

Според Центровете за контрол и профилактика на заболяванията в САЩ вариантът Делта на новия коронавирус е заразен като шарката и може да причини сериозно заболяване, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА. Агенцията се позовава на публикация във в."Ню Йорк таймс", която цитира данни от вътрешен доклад на ведомството.

В него се посочва, че е възможно вариантът Делта да преодолее защитата, осигурявана от ваксините. Препоръката от началото на седмицата ваксинираните хора да носят предпазни маски се основава на данните от същия доклад.

Статистиката на центровете сочи, че ваксините са високоефективни срещу сериозно протичане на инфекцията, хоспитализация и смъртност при имунизираните, посочват експерти, цитирани от вътрешния документ.

Вариантът Делта се разпространява по-бързо от вирусите, причиняващи ТОРС, близкоизточния респираторен синдром, ебола, сезонния грип, настинката и шарката, пише в доклада, който се очаква да бъде огласен публично в петък.Ковида няма да го спрат, въпреки че си отиде
07/30/2021 23:43:05

Както писахме още в началото на пландемията, тези мерки, локдауни, ваксини, PCR тестове и изобщо цялата безумна и безсмислена кавалкада от ковид атибути не е създадена за да се отмени. Поредното доказателство е това, че след гръмките обещания и натиск за ваксиниране, вместо обещания свободен рай, ваксинираните отново са приравнени към неваксинираните – накарани са да носят маски, отново се ограничава придвижването им през измислените „червени“ зони без PCR, въпреки че са ваксинирани. Все по-усилено се говори за трети дози. А вируса си отиде, макар че никой не го забеляза. Има изгода от това да се поддържа статуквото. Пробутват ни се все по-нови, „по-заразни“, „по-опасни“ и т.н. измислени щамове. Помните ли че всичкото това не бе трудно да го предвидим преди година и половина, и тогава ни обвиняваха в луди конспиратори?. Е, кое не се изпълни от предвиденото? „Новото нормално“ вече се превърна в задължителна норма, отклонението от която може да струва здравето и живота ни

Смъртно наказание
07/31/2021 00:12:21

Скоро дори само говоренето против свещената ковид епидемия и неизменните й атрибути, ще бъде наказвано със смъртно наказание. Мислите че това е луда конспирация? Нека видим, скоро ще се разбере.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*

Направиха лицево-челюстна аутопсия на крал Ричард III

Анализирани са 9 удара по главата му Откритият скелет на крал Ричард III при разкопки на паркинг в...

Поставят диагноза на Брежнев през тоалетна чиния

На знамнателния за България 10 ноември, но през 1982 г., в 8,09 часа умира съветският вожд Леонид...

Шуман скача в Рейн, умира в лудница

Последната му творба е открита след спиритичен сеанс от  красивата цигуларка Джели д'Араню  Малко...

Защо куркат червата

Когато човек е гладен, телесните усещания са все неприятни - боли го стомахът и откъм червата се...

Тялото си произвежда дрога

Мозъкът и някои жлези произвеждат силни химикали, които влияят на настроението, мислите и...

Що е дрога?

Дрога е всяка психоактивна субстанция, водеща до злоупотреба и зависимост. Популярната представа за...

Конспиративни теории за рака

По света се ширят 3 конспиративни теории за рака. Най-лесна за опровержение е третата - че акулите...

Философия на китайската медицина

Убождане с игли, отвари от билки, канали, по които в тялото тече енергията Ци – китайската медицина...

Упорити небивалици за рака

Ето 5-те най-упорити небивалици за рака, подхранвани от невежеството за човешката биологияа 1. Ракът...