26°C   София
 

Учени изчислиха, че за 70 години живот човек изяжда над 50 тона храна и изпива около 42 хиляди литра течности. Преминавайки през организма, в червата на всеки от нас остават количества токсични отпадъци и фекални вещества. Ако бъдат задържани те могат да доведат редица здравословни проблеми. Когато дебелото черво не функционира правилно, токсичните отпадъци се абсорбират в тялото, вместо да се изхвърлят. Според лекари, в червата на всеки от нас могат да се натрупат до 15 килограма отрови, които могат да причинят тежки последствия за организма.

Запекът и наднорменото тегло са най-честите симптоми за нарушен баланс. Чернодробни и бъбречни заболявания също могат да издадат за проблем в тялото ни. Заболявания като артрит и рак също могат да бъдат свързани до дисфункция на дебелото черво.

Остатъчната хранителна маса е добре да се изхвърля редовно, защото престоявайки в червата ни започва да загнива, отделените газове и вещества са токсични и лесно преминават в кръвообращението и така се разпространяват по цялото ни тяло.

Колон Клийнър е билков продукт, който спомага за изчистването на натрупаните шлаки по стените на дебелото черво и изхвърлянето им по естествен път. Това от своя страна намалява риска от образуване на полипи и по-тежки заболявания. Продуктът “отмива” всички престояли и загнили остатъци в храносмилателната система, особено мазнини по лигавицата и стените на дебелото черво.

Иновативната формула на българския продукт помага за решаване на проблема с хроничния запек, подутия стомах и газовете. Не води до привикване и не предизвиква разстройство и спазми. Колон Клийнър съдържа екстракти от алое, индийски живовляк, тиквено семе и сена. Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца, 2 пъти в годината.

Цената на продукта е 49 лв. При покупка на 3 бр. цената е по 39 лв. за опаковка + Безплатна доставка и подарък книжка “Лечебните билки на България”. Заявете сега на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bgНаправиха лицево-челюстна аутопсия на крал Ричард III

Анализирани са 9 удара по главата му Откритият скелет на крал Ричард III при разкопки на паркинг в...

Поставят диагноза на Брежнев през тоалетна чиния

На знамнателния за България 10 ноември, но през 1982 г., в 8,09 часа умира съветският вожд Леонид...

Шуман скача в Рейн, умира в лудница

Последната му творба е открита след спиритичен сеанс от  красивата цигуларка Джели д'Араню  Малко...

Защо куркат червата

Когато човек е гладен, телесните усещания са все неприятни - боли го стомахът и откъм червата се...

Тялото си произвежда дрога

Мозъкът и някои жлези произвеждат силни химикали, които влияят на настроението, мислите и...

Що е дрога?

Дрога е всяка психоактивна субстанция, водеща до злоупотреба и зависимост. Популярната представа за...

Конспиративни теории за рака

По света се ширят 3 конспиративни теории за рака. Най-лесна за опровержение е третата - че акулите...

Философия на китайската медицина

Убождане с игли, отвари от билки, канали, по които в тялото тече енергията Ци – китайската медицина...

Упорити небивалици за рака

Ето 5-те най-упорити небивалици за рака, подхранвани от невежеството за човешката биологияа 1. Ракът...