Снимки на Михаел Шумахер, на които се вижда как той лежи в своя дом в Женева, се продават за 1 млн. лири, съобщи в. "Мирър". Жаждата за сензации и пари очевидно е по-силна от уважението към личността на седемкратния световен шампион във "Формула 1".

След ски инцидента в края на 2013 г. семейството пази състоянието му в тайна. Досега не се е появявал нито един кадър на германеца, за когото се полагат специални грижи в имението.

Според английския вестник въпросните снимки са били откраднати от дома на легендата, за което съпругата на Шумахер Корина е уведомила органите на реда, предаде "Дарик Нюз". Според изданието на фотосите се вижда как Шумахер лежи в леглото си. Корина е изразила решимостта си да съди всеки, който публикува снимки на съпруга ѝ.

Още в края на миналата година именитият италиански неврохирург д-р Никола Ачари заяви, че днес Шумахер ще изглежда много различно от това, което всички си спомнят за вида му.

Ачари разкри, че мозъчната травма на Шумахер носи със себе си много съпътстващи проблеми, които напълно са преобразили шампиона.