9°C   София
 

Агонизиращ от зъбобол мъж се самоуби, докато чакаше да му извадят мъдреца. Той казал на майка си, че е изпитал достатъчно болка.

Антъни Хоскинс от Саутхемптън, бил назад в списъка на чакащите за безплатно лечение. Майка му виждала как се мъчи и спестявала, за да плати на частен зъболекар, пише в. "Мирър".

Ширли Хоскинс каза, че синът й започнал да се оплаква от болния  мъдрец още през януари. След преглед при зъболекар болката се засилвала.

Антъни, 38-годишен служител в Агенцията по заетостта, започнал да пие големи дози обезболяващи. Майка му пестяла, за да плати 1500 лири за изваждането на зъба в частен кабинет.

Освен болкоуспокояващи Антъни взел да пие и по чаша уиски всяка вечер. През март споделил с майка си, че "достатъчно се е мъчил". Тя му съобщила, че вече е заделила 900 лири и са нужни още само няколко седмици.

"Антъни беше нормален човек. Обичаше да играе на компютъра, нямаше финансови затруднения. Плащаше си наема, не се бавеше със сметки и идваше да ме вижда всяка седмица", споделя майката.

"Антъни намери покой и няма да страда повече. Най-тъжното е, че ми струва почти същото да го погреба, колкото е и ваденето на зъба", казва тя.

Антъни бил намерен мъртъв в апартамента си на 3 април, след като полиция разби вратата заради опасения на майка му. Тя споделила, че не го е чувала от няколко дни.

Банкова разписка в дома му показва, че е превишил кредита си с 3000 лири. Оказва се, че често работел извънредно през последните седмици от живота си.

 Хоскинс последно е посетил зъболекарски кабинет през август 2018 г. с оплаквания от болки.

Според патолог причината за смъртта е обесване.ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*

Тревожни сигнали, които получаваме от бъбреците

Особен орган са бъбреците. Милиони хора по света страдат от някакъв проблем с тях, без да го...

Отучете детето да сяда така

Много родители си мислят, че седенето в положение W повишава гъвкавостта на детето им или че поне то...

9 скрити симптома на диабет

Очаква се броят на диабетиците по света да нарасне до 522 милиона души през 2030 г. В България сега...

ПОСЛЕДНО ОТ

На рождения си ден тя прегърна за първи път бебетата, екипът я изненада с празник Щастлива млада майка, спасена от екипа на Специализираната болница за активно лечение по акушерство и гинекология “Майчин дом”, за първи път прегърна двете си деца на 29-ия си рожден ден. Пациентката е проследявана в болницата месеци наред

Ако очаквате бебе или планирате бременност, вероятно се вълнувате кои храни и напитки са полезни за вашето здраве. Нарът е една от тях. Сокът от нар е богат на антиоксиданти, които имат много предимства и играят важна роля за здравето на бременната. Антиоксидантите помагат за намаляване на риска от нараняване на плацентата,

През периода на бременността е по-вероятно да имате запек, отколкото диария. Но не са малко и случаите на жени, които страдат от разстройство в месеците преди раждането. Появата на диария преди 37 г.с. може да е признак за предстоящо преждевременно раждане. Но все пак не бързайте да се притеснявате, защото това е в краен случай.

Излекуването с чигонг е бързо и трайно за вярващите в тялото си

През 2012 г. известният китайски майстор Юан Тзе прави малка революция в чигонг, като създава Юан...

Как лекува чигонг

Как лекува чигонг Неувяхващата си слава чигонг безспорно дължи на факта, че упражненията лекуват....

Чигонг настига йога по популярност в света

Днес е Световният ден на китайската лечебна практика, обявен от СЗО Преди 20-30 години малцина по...

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Монолог на Цветана Манева откри спектакъла в София. Любомира Казанова се превъплъти в Илияна Раева “Те са живото злато на България.” Монолог на Цветана Манева с тази есенция откри спектакъла “Светът на златните момичета” в “Арена Армеец” в София. Голямата българска актриса направи своето съчетание между театъра и художествената гимнастика и

Откритата във вторник обновена мощност е най-голямата в Европа от своя вид Откритата тържествено във вторник в Севлиево обновена и модернизирана мощност на “Идеал Стандарт - Видима” за производство на санитарна арматура е най-голямата от своя род в Европа, каза по време на церемонията Торстен Тюрлинг

Ако през 2019 г. имаше шампионат за баба и дядо по скоростно увеличение на отбора на внуците, победителите щяха да се казват Елена Вълчева и Антон Янев. ПР експертът и проектантът на метрото в тясна координация със синовете си Ян и Тодор и снахите Галя и Доротея вдигнаха рязко раждаемостта у нас. Преди седмици се появиха близначките Антония и