Съпругът й предупреди от Германия, че не са откривали банкова сметка за дарения и това е измама

Певицата Сашка Васева е с тумор в мозъка в много проблемно състояние и чака спешна операция в Германия. Това разказа съпругът й Христо Бакърджиев пред Нова телевизия. Той обаче бе категоричен, че семейството засега се справя само с финансите и не е откривана банкова сметка за набиране на дарения.

Туморът е в мозъка близо до очите, притиска нерви там. Всеки ден сме в болницата, събират консилиуми, защото операцията трябва да се направи възможно най-скоро, разказа Бакърджиев.

Той разказа, че през годините на Васева е била поставена диагноза атрофия на зрителния нерв, която била грешна и така се загубило много време с грешно лечение.

По време на неговото онлайн включване на заден план се виждаше Васева в леглото, почти завита през глава. Единственото, което каза тя на почитателите си беше: Обичам ги!

Бакърджиев разказа още, че техни приятели и познати се обаждат и искат да помогнат, но му посочват банкова сметка, която не е на семейството. Не сме обявявали досега никакви банкови сметки, предупреди той за спекулации и измама.