Елена Зайцева е най-известната билкарка в цяла Русия. Лечителката познава повече от 1100 вида билки и тяхното приложение при различни заболявания. В страната й я определят като феномен, а популярността й отдавна е излязла извън пределите на Русия. Зайцева започва да се занимава с билки едва от 8-годишна. За своите 89-години тя е участвала в десетки беседи, включително и пред висококвалифицирани медицински екипи, научни конференции и лечебни заведения.

 Една рецепта от Елена Зайцева, която дава преди години на народа си, остава във времето и до ден днешен хиляди хора от Русия и целия свят, използват казаното от нея срещу всякакви болежки.

“Винаги съм казвала: Ако не искате да боледувате - изкопайте си от градината само три корена - репей, троскот и глухарче. От тези корени си направете лечебна билкова смес и я пийте. Аз самата събирам 25 корена, но не всички хора могат да го правят, затова са ви достатъчни и тези трите - троскот, глухарче и репей”, казва феноменът.

 Билковият еликсир на билколечителката се произвежда и в България под името “БИОАКТАЛ”. Тинктурата от 100 мл. е достатъчна за цял месец. Приема се два пъти дневно по 40 капки, разтворени в 50 мл вода. Редовната цена на продукта е 42 лв., а само сега може да бъде поръчан с отстъпка за 19 лв. за опаковка. Препоръчителния период на прием е 3 месеца.

 “БИОАКТАЛ” поддържа всички органи и системи в тялото в нужното здравословно състояние и предотвратява поява на тежки заболявания.

Доказано укрепва имунната система, подпомага организма при възстановяване от прекарани вирусни заболявания, прочиства тялото от токсини, преборва упоритите псориазис и екземи. Отлично повлиява хранителни разстройства и анорексия, подобрява апетита. Особено ефективен е при: заболявания на опорно-двигателната система, ревматизъм, подагра, артрит, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, атеросклероза, белодробни заболявания, камъни в бъбреците и жлъчката, хепатит, диабет, чревни и ракови заболявания. Само след месец прием на “БИОАКТАЛ” организмът се зарежда с нови жизнени сили, пречиства се и се подобрява външният вид.

“БИОАКТАЛ” поддържа всички органи и системи в тялото в нужното здравословно състояние и предотвратява поява на тежки заболявания.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца, 2 пъти в годината. “БИОАКТАЛ” има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба.

 Поръчайте 3 опаковки на специална цена от 57 лв., вместо за 126 лв. + Безплатна доставка до ваш адрес или офис на куриерска фирма СПИДИ. Заявете още сега на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Всеки, поръчал 3 опаковки за пълен курс на прием, получава подарък - книжка “Лечебните билки на България”.