Цялостното пречистване на организма е изключително важно за общото здраве на човека. Преди няколко десетилетия канадската изследователка д-р Хулда Кларк създава формула с три активни съставки /бял пелин, карамфил и зелен орех/, за която се смята, че и до днес няма аналог в борбата срещу ракови клетки.

В България продуктът е патентован под името “ТРИАКТАЛ” и вече 5 години помага на хиляди българи.

Препаратът е изключително полезен за хора, преминали през химио и лъчетерапия. Препоръчва се от специалистите и за профилактично пречистване на организма и превенция за редица болести.

Оказа се че билката сладък пелин, цветето карамфил и плода на дървото орех повлияват изключително добре на превантивната борба с рака. Използването им заедно е най-резултатно. Тази комбинация многократно доказва ефективността си при различни туморни образувания, които медицината заклеймява като „нелечими“.

ТРИАКТАЛ има силни противогъбични и антивирусни свойства. В резултат на това може да се прилага при различни състояния като хепатит В и С, херпес, грип, други вирусни инфекции

Има противовъзпалителни свойства, които биха могли да бъдат полезни когато се прилага лечение на възпалителни и автоимунни заболявания.

ТРИАКТАЛ може да бъде приеман между 3 и 6 месеца, за да се натрупа в организма и да даде максимални резултати. Препоръчва се профилактично и превантивно тримесечен прием два пъти годишно за укрепване на организма и поддържане на здравето, особено при хора в ремисия.

До края на месеца може да поръчате “ТРИАКТАЛ” с 20 лв. отстъпка на цена от 49 лв. След края на промоцията продуктът се предлага на редовна цена от 69 лв. за опаковка. Поръчайте директно от производител на тел.: 0877 72 10 40 или в интернет на www.biotica.bg.

Свойствата на ТРИАКТАЛ:

- Стимулира секрецията на храносмилателните жлези, отделянето на жлъч и урина

- Възстановява – работата на стомаха, жлъчния мехур, черния дроб, засегнатите участъци на чревната лигавица

- Потиска процесите на гниене и ферментация в червата, ускорява неутрализирането на токсините в черния дроб

- Освобождава организма от червеите и другите вредни организми, както и от продуктите на тяхната жизнена дейност

- Убива болестотворните вируси, гъбички и бактерии

- Притежава противовъзпалително действие

- Повишава имунитета, включително анти-паразитния

- Премахва алергичните прояви

- Подпомага организма по време на онкотерапия