25°C   София
 

9 декември 2005 г. 24-годишният Мирослав Георгиев позира пред фотографите и камерите с огромен чек, на който е изписана сумата 200 хил. лв. Той е победителят във втория сезон на риалити формата “Биг Брадър”.

В четвъртък водещият на шоуто тогава Ники Кънчев написа сърцераздирателен пост на страницата си във фейсбук:

“Гадно, ужасно и тъпо.

Смъртта е отнесла и Миро от втория сезон на Big Brother.
Оставя Давид и Катето сами!

Сбогом, момчето!”

По-късно Кънчев допълни за “24 часа”: “Беше голям пич. Станахме семейни приятели.

Умът ми

не го побира -

спортуваше,

съвсем наскоро беше ходил да играе баскетбол...”.

Мирослав, когото повечето българи помнят единствено като Миро, вероятно е починал след втори инсулт. Съществува вероятност и двата да са следствие от усложнения от коронавирус. Първият е миналата пролет и разказа за него във фейсбук на 11 март.

“Четиридесетгодишнината ми започна ударно в буквалния смисъл на думата. Даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница малко в стил Аll Inclusive и почти се доближаваше - легло, коктейли венозно до 5 л на ден, вливания три пъти на ден, храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация?

Благодаря на

Господ, добре

съм, прескочих

трапа на късмет,
сега спокойствие и силна храна”.
Все още няма потвърждение за втория му инсулт, но според всичките му познати във и извън социалните мрежи именно това е причината.

Миро победи във втория сезон на “Биг Брадър”, след като надви на финала италианеца Лео Бианки, станал после известен с пицариите си в София. Софиянецът спечели с 52 на 48 процента, като до голяма степен това се дължеше на любовния триъгълник, в който се забърка още в началото на риалити проекта.

В него бившият баскетболист

влезе заедно

със съпругата

си Елена,

с която беше сключил брак година по-рано. Някои от колегите в “24 часа” даже визуално си спомнят чаровната брюнетка, която известно време работеше в печатницата на вестника.

При влизането си в шоуто двамата получиха тайната задача да не издават, че са семейство. Затова всеки от тях започна да ухажва друг участник. Флиртът на Хубавата Елена, както я кръстиха зрителите, с фризьора Мариян, наричан Мъро (да не се бърка с Миро), обаче скоро прерасна в нещо по-сериозно и

разкри доста

пукнатини

в брака им

В крайна сметка Елена взе решение да се раздели с Миро, който проля доста сълзи по нея. Това първо му донесе доста подигравки и прякора Плачльото, но след това - симпатиите на зрителките, които очевидно са били мнозинство, след като му донесоха 200 000 лв. с наградата за победителя във втория сезон.

Награда му донесоха, но не и особен късмет. След като уж се бяха събрали с Хубавата Елена след края на шоуто, стана ясно, че все пак са се развели. Доста грозни спорове избухнаха в набиращите тогава сила социални мрежи около изявлението на Миро, че ще даде половината от наградата на вече бившата си съпруга. В крайна сметка това май не се случи, но самата Елена по принцип се скри от медиите и отказва коментари. Знае се само, че има друга връзка и е станала майка.

Мирослав първо вложи парите в бизнес, който се оказа нерентабилен - внос на селскостопанска и главно строителна техника, но това съвпадна с икономическия срив през 2008 г.

“Влязoх в cтрoитeлcтвoтo тoчнo пo врeмe нa кризaтa. Тaм мaщaбитe и инвecтициитe ca oгрoмни, cъoтвeтнo и зaгубитe cтигaт дo милиoни. C мнoгo пaри зaтънaх - cумaтa бeшe 6-цифрeнa и cтигнa дo 7-цифрeнa. Мaлкo хoрa oцeляхa в бизнeca”, разказва Миро.

Но пък

открил нова

любов - бившата

моделка Катя

Дюлгерова

Двамата се запознали още докато той беше звезда покрай “Биг Брадър”, но тя била доста по-резервирана. Все пак той я спечелил благодарение на прекрасните отношения, които изградил със сина от предишна връзка Денис. След това двамата имат и собствено дете - Давид.новия световен ред
05/15/2021 19:01:00

И в тази афера е намесен ковида, на 100%. Медии, обаче не виждам в тази статия да споменавате свещеното име ковидово по-интензивно??? Какво ви става, не следвате ли стриктно повелите на новия световен ред??

ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*

От какво е бил болен Ленин

Правят му секретна аутопсия в дачата в Горки От януари 1921 г. Ленин се оплаква от главоболие и...

Почина д-р Димитър Марков, спасил хиляди от ампутация

Последната молба към колегите му е да се грижат за дъщеря му и да я обучат за съдов хирург Съдовият...

Палачът на Романови умира от спукана язва

През нощта на 16 срещу 17 юли 1918 г. в мазето на Ипатиевия дом в Екатерининбург са убити последният...

Окуцяване от диабет

Със слаб ток притъпяват болката Диабетната невропатия е сериозно усложнение на захарната болест. С...

Как се познава менингитът

Менингитът е много коварна болест. Сутринта нищо ти няма, а надвечер си вече в кома в реанимацията....

Ако те боли глава, нямаш диабет

При хронична мигрена рискът от диабет от втори тип спада с около една трета, но това важи само за...

3 правила за дълголетие - добра храна, движение и секс

Правило №1 - Наслаждавайте се на любовта Медици, които изучават дълголетието, редовно изтъкват...

Нова мода - биохакинг

Целта е да си по-дълго млад и здрав Преди години Сергей Фаге пише статията "Аз съм на 32 г. и...

Британец реорганизира живота след Ковид-19

Как ще се живее след Ковид-19? Вече необратимо настъпиха твърде много и твърде дълбоки промени в...