Оставете в миналото болката, киселините и подуването на стомаха

Остра болка в стомаха, гадене и киселини. Тези неприятни симптоми издават, че има проблем в храносмилателния тракт. В зависимост от това коя част е засегната, говорим за гастрит, язва, колит, болест на Крон, синдром на раздразнените черва, панкреатит, диария, запек. Списъкът не свършва до тук.

За съжаление голяма част от хората се примиряват с болката и дискомфорта, който изпитват и приемат заболяването за даденост, с която трябва да живеят.

Според народните лечители такива заболявания могат да бъдат не само овладени, но в много случаи да останат в историята с подходяща комбинация от четири билки: невен, жълт кантарион, кориандър и мента. Тайната за лечението се крие в свойствата тези билки, които съчетани заедно повлияват терапията на над 90% от заболяванията на храносмилателната система.

За да разгърнат пълният си капацитет на полезност четирите билки, трябва да бъдат стриктно дозирани при комбинирането им. Това, за съжаление, в домашни условия е трудно постижимо и в много случай, дори неефективно. Технологиите, използвани в съвременната фитотерапия позволят извличане на активните субстанции на тези растения по нетермичен водно – етанолов път. Този метод е най-ефективен, тъй като гарантира максимална концентрация, точна дозировка и запазване на качествата на извлеците за продължителен период от време.

Билковата тинктура “Гастроксин” е сред най-наложените продукти на пазара в своя клас, разработена изцяло на билкова основа с точно изчислени пропорции от активните активните фито нутриенти, гарантиращи пълно клетъчно усвояване и максимални резултати. Комбинацията от билки се усвоява бързо от организма заради течния си състав и не натоварва черния дроб, за разлика от други продукти, предлагани на пазара.

Гастроксин“ се препоръчва като съпътстваща терапия от специалистите при заболявания на храносмилателната система, тъй като по естествен път подпомага правилното функциониране на стомаха и червата и поддържа в норма чревната микрофлора.

Продуктът се приема два пъти дневно по 60 капки, разтворени в 50 мл. вода. Препоръчителния период на терапия е минимум 3 месеца, за да бъдат усвоени максимално добре билките от организма и да продължат да действат дори след края на цикъла. В случай, че е необходимо терапията да бъде продължена, се прави кратка пауза от седмица или две, след което отново може да се премине към прием на продукта.

Тайната на билковия състав:

- Невенът се справя с чернодробни заболявания, язва на стомаха, възпаление на дебелото черво, колит, воднянка, стимулира правилното функциониране на черния дроб и панкреаса.

- Жълтият кантарион помага при язвена болест и гастрит, болест на дванадесетопръстника. Той успокоява симптомите и лекува рани и възпаления. Премахва киселини, газове, гадене, колики, лошо храносмилане, диария.

- Ментата действа за диспепсията на стомаха и оздравителните процеси, унищожава глисти и паразити, които в много случаи са причинители на сериозни заболявания.

- Кориандърът се прилага с успех като средство за премахване на газовете в стомаха и за лечение на лениви черва, запек, болест на Крон.

Продуктът “Гастроксин” е произведен в България. Поръчайте директно от производителя на промоционална цена от 29 лв. за една опаковка, която е достатъчна за едномесечен прием. При поръчка на 2 или 3 промоционални опаковки, доставката е Безплатна. След края на промоцията продуктът се предлага на редовна цена от 49 лв.

Поръчайте директно на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава подарък - книжка “Лечебните билки на България”.