15°C   София
 

Вътрешната хигиена е съвкупност от поддържане чистотата на черния дроб, дебелото черво и междуклетъчните пространства с лимфната система. Черният дроб е най-важният орган в пречистването на организма от вредното влияние на храни, напитки, медикаменти, цигари и алкохол.

Моментът, в който черният дроб се освободи от целия ненужен товар, събиран с години от нездравословни навици, той започва да работи като чисто нов – с много по-голяма сила и по-качествено пречиства кръвта и тялото ни, справя се с вируси и инфекции. Самите ние се усещаме тонизирани и бодри. Проблемите на черния дроб се отразяват върху храносмилателния тракт, кожата, кръвта, нервите, очите, мозъка и понижават работоспособността и устойчивостта на човека. Именно затова трябва да вземат мерки докато не е станало прекалено късно.

Какво е омазнен черен дроб (стеатоза)?

Това е заболяване, при което чернодробната тъкан е увредена от мазнини. Стеатозата често засяга еднакво мъжете и жените.

Причините, които могат да доведат до това състояние са доста, но най-често това се случва от злоупотреба с мазни храни и алкохол.

Омазнен черен дроб се развива и в резултат на метаболитни нарушения, витаминен глад, хронично отравяне с някои токсични съединения. Повишен риск от стеатоза имат хора с диабет и хипертиреоидизъм.

Не е нужно да чакаме симптоми и оплаквания

Профилактиката е най-важното нещо за нашето здраве, категорични са лекарите. Не е нужно да чакаме да се появят оплаквания, за да се погрижим за черния дроб. На помощ идва народната медицина. Всеки от нас живее с няколко излишни килограма ненужни вещества, които по лесен начин могат да се изхвърлят от тялото ни с пречистване на черния дроб и нормализиране на функциите му.

Немски медици откриват комбинация от екстрактите на няколко растения /бял трън, глухарче, артишок и шизандра/, която спомага за детоксикацията. Откритието е регистрирано под името “ХЕПА КЛИЙНЪР” и е достъпно в България. По думите на лекарите процесът е по-бавен и по тази причина се препоръчва тримесечен прием за пълни резултати. Хранителната добавка действа благоприятно и за жлъчката, като размеква камъните и песъчинките и спомага безболезненото им извеждане от тялото.

Правете тази “чистка” поне веднъж в годината

Периодичното почистване, минимум веднъж в годината, ще ви осигури спокойно и цялостно освобождаване от токсини и шлаки. Когато решите да направите пречистване на черния дроб ще му помогнете да се освободи от попадналите в тялото лекарства, опасни химически елементи и други продукти от междинна обмяна на веществата.

От приема на “ХЕПА КЛИЙНЪР” има и немалко допълнителни положителни ефекта. При затлъстяване продуктът освобождава черния дроб от мастните депа. Като част от храносмилателната система този орган способства за по-редовното изхвърляне на отпадъците от червата. Детоксикацията на черния дроб с “ХЕПА КЛИЙНЪР” осигурява кръв на сърцето, която е по-наситена с кислород и хранителни вещества. Правилно функциониращата сърдечно-съдова система е превенция от инфаркти и инсулти. Освобождаването от излишните течности пък ликвидира отоците и подпухналото лице. Не на последно място “ХЕПА КЛИЙНЪР” стимулира производството на бели кръвни клетки – основните компоненти на имунната система.

ХЕПА КЛИЙНЪР” се предлага на редовна цена от 42 лв., а само сега може да бъде закупен на промоционална цена от 24 лв. за една опаковка + 5 лв. доставка. При поръчка на 2 или повече бройки куриерската услуга е безплатна.

Поръчайте директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg или търсете в партньорските аптеки.

Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава и подарък - книжка „Лечебните билки на България“.Д-р Йовчо Топалов извърши резекцията на комунизма

На 11 януари на 90-годишна възраст почина военният лекар Йовчо Топалов, извършил пълната резекция на...

Почина основателят на ВМА проф. Йовчо Топалов

Военномедицинска академия изказа съболезнования на  близките на проф. Йовчо Топалов – началник на...

Умря най-силното момче в света

Джамбулат Хатохов, който на 3,5-годишна възраст бе вписан в Книгата на рекордите на Гинес като...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Тревожни сигнали, които получаваме от бъбреците

Особен орган са бъбреците. Милиони хора по света страдат от някакъв проблем с тях, без да го...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...