35% от пазарувалите абонаменти през електронната платформа на "Медийна група България" през последната седмица са избрали "24 часа", показват данните от търговската ни система.

За "168 часа" (електронно или печатно издание) са се абонирали 26%, същото толкова - за "Български фермер". 13% са продадените абонаменти за "България днес".

Анкета в 24chasa.bg в началото на декември показа, че 44% от участниците са готови да се абонират за "24 часа", 18% искат абонамент за "Космос”, 6% за „168 часа”, 5% за „Идеален дом”.

4% са готови да се абонират за „Български фермер”, 5% за „Хоби фермер”, 3% за „Лекарите на които вярваме”, 3% за "Съвременник", 2% за "Всичко за семейството" и др.(Виж всички издания на Медийна група България тук).

Тук може да видите колко лесно и изгодно може да се абонирате за печатно или за електронно издание на Медийна група България.

Медийна група България вече 28 години е най-големият издател на печатни медии в страната и една от водещите информационни онлайн групи. Нашата цел – да информираме честно!

Качествената и модерна журналистика е запазена марка на най-влиятелния всекидневник в страната - „24 часа”. Устойчивият модел и високи стандарти на марката „24 часа” превърнаха онлайн изданието www.24chasa.bg във новинарски сайт №1 в България.

Портфолиото включва още високотиражния таблоид „България Днес”, лидера в разследващата журналистика „168 часа”, семейния вестник на българите „Всичко за семейството”, любимия седмичник на пенсионера „Клуб 100”.

Медийна група България е лидер и при агромедиите – „Български фермер” е водещият и най-авторитетен агровестник в страната. Сайтът www.bgfermer.bg е номер едно при онлайн агромедиите и предлага в реално време най-актуалната и точна информация за агробизнеса. Седмичникът „Хоби фермер” е незаменим помощник в двора, вилата и домашната ферма.

Ние издаваме също и едни от най-популярните профилирани списаниия: „Идеален дом”„Рецепти за здраве”„Съвременник”.

TREND е уникален пътеводител в стила на живот, икономиката и политиката.

Виж тук как лесно да четете "24 часа" и другите ни издания на телефона и компютъра си.