31°C   София
 

Операциите за моделиране на бюст и абдоминопластика в болница „Чорлу Ватан“, извършени от д-р Ахмет Кьормутлу, връщат самочувствието на собственичката на лазерно-козметичен център в Бургас

Анита Червенкова е собственик на лазерно-козметичен център “Атина Афродита” в Бургас. Центърът предлага процедури за лазерна епилация и подмладяване.

Собственичката му, приела за своя мисия да се грижи за вътрешната и външната красота на жената, работи за самочувствието и красотата на своите клиенти, за тяхната самооувереност и зареждането им с положителна енергия.

През последните години обаче самата тя живее с чувството, че е загубила от хубостта си. Причината: раждането и кърменето на двете й деца до навършването на първата им година. В резултат бюстът й губи от красотата си, гърдите й променят формата си. Заради отслабването след двете раждания увисва и кожата на корема й.

Всичко това постепенно се превръща в комплекс, който потиска Анита. Край слага срещата й със собственика на “Ашкън Лайф” - компания представител на болница “Чорлу Ватан” в град Чорлу, Турция. Той й разказва за първата частна болница, създадена в турската част на район Тракия преди 40 години. Убеждава я, че проблемът й може да бъде разрешен от един изключителен специалист - д-р Ахмет Кьормутлу, експерт в естетическата, пластичната и реконструктивната хирургия.

“Запознах се с болницата. Разбрах, че медицинското обслужване е висококачествено, а подходът към всеки отделен случай - строго индивидуален. Убедиха ме, че човекът и човешкият живот винаги са най-важното за лекарите, медицинските сестри, физиотерапевтите и обслужващия персонал в “Чорлу Ватан”. Точно поради това много български пациенти се доверяват на тази болница. А и е много близо до България, само на 160 км от границата”, разказва Анита.

След като се информира за всичко, тя решава да се подложи на 2 операции - за моделиране на бюста и абдоминопластика за зоната на корема.

От 6 години болница “Чорлу Ватан” е в модерна сграда, проектирана специално за медицинско заведение. Тя разполага със 120 легла на 12 000 кв. м разгъната застроена площ, с най-съвременната апаратура и най-модерните технологии, познати по света. Когато отива там, Анита е впечатлена, че повечето представители на мениджмънта в болницата говорят английски. Предлагат й и преводач на български език, така че да няма дори минимална възможност тя да не разбере нещо.

Естетичният център „Ватан“ в болницата „Чорлу Ватан“ предлага всички видове естетични, реконструктивни и спешни интервенции на пациенти от всички възрасти. Операциите се извършват под упойка в поликлиниката или операционната зала, а резултатите се следят чрез чести контролни прегледи.

„Когато пациентите идват в нашата клиника, първо обсъждаме с тях желанията им и ги информираме дали дадената процедура може да бъде извършена в техния случай, какви могат да бъдат последствията“, обяснява принципа на работа в клиниката д-р Кьормутлу.

Анита разказва, че е била настанена в отлични условия заедно с придружителя си. Двете операции продължават 7 часа. “След излизането от упойка имах болки, но персоналът беше на изключително ниво. Непрекъснато следяха състоянието ми, питаха ме от какво имам нужда. Даваха ми обезболяващи, така че да облекчат максимално ситуацията”, спомня си Анита. И добавя, че вниманието, обслужването, храната - всичко в болница “Чорлу Ватан”, е било на най-високо съвременно ниво.

Престоят й в болницата продължава 4 дни, след което тя и придружителят й са върнати с кола до Бургас. Тъй като има известни притеснения за скоростта на възстановяването, тя се свързва с д-р Кьормутлу, който й предписва медикаменти за ускоряване на процеса. След 2 седмици отива до болницата за контролен преглед, при който се констатира добро възстановяване. При следващия контролен преглед всичко е отлично. Хирургът е доволен от резултата. „Като цяло всички естетически практики имат за цел да повлияят положително на психиката на пациента“, смята д-р Кьормутлу.

А Анита е щастлива и заявява с гордост: “Възвърнах младежката си фигура”. От комплекса за малоценност няма и помен. Тя се чувства красива, женствена, желана, с нова енергия и нови надежди.

В клиниката се използва най-висококачествената съвременна апаратура, защото ръководството на болница “Чорлу Ватан” смята, че пациентите заслужават най-доброто. Въпреки това цените тук са най-достъпни в сравнение с други болници в Турция, предлагащи аналогични услуги.

А ако се налага настаняване на болните или придружителите им извън болницата, пациентите могат да разчитат на преференциални цени благодарение на договорите за отстъпки, които “Чорлу Ватан” има с хотелите наоколо.Разгадаха първото убийство в историята

Човекът е хищник, присъщо му е да убива. Според Библията Авел е първата жертва на убийство в света....

Клуб за танци зарази хиляди, уби над 300

Клуб за танци до град Алесандрия, посещаван от възрастни хора, причинил експлозия от зараза с...

Лекари в САЩ - смаяни колко бързо се влошават и умират пациентите от COVID-19

Един медицински работник нарече това "безумно", а друг каза, че това те превръща в параноик -...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия срещу коронавируса имат много въпроси за реакциите на...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...