10°C   София
 

Операциите за моделиране на бюст и абдоминопластика в болница „Чорлу Ватан“, извършени от д-р Ахмет Кьормутлу, връщат самочувствието на собственичката на лазерно-козметичен център в Бургас

Анита Червенкова е собственик на лазерно-козметичен център “Атина Афродита” в Бургас. Центърът предлага процедури за лазерна епилация и подмладяване.

Собственичката му, приела за своя мисия да се грижи за вътрешната и външната красота на жената, работи за самочувствието и красотата на своите клиенти, за тяхната самооувереност и зареждането им с положителна енергия.

През последните години обаче самата тя живее с чувството, че е загубила от хубостта си. Причината: раждането и кърменето на двете й деца до навършването на първата им година. В резултат бюстът й губи от красотата си, гърдите й променят формата си. Заради отслабването след двете раждания увисва и кожата на корема й.

Всичко това постепенно се превръща в комплекс, който потиска Анита. Край слага срещата й със собственика на “Ашкън Лайф” - компания представител на болница “Чорлу Ватан” в град Чорлу, Турция. Той й разказва за първата частна болница, създадена в турската част на район Тракия преди 40 години. Убеждава я, че проблемът й може да бъде разрешен от един изключителен специалист - д-р Ахмет Кьормутлу, експерт в естетическата, пластичната и реконструктивната хирургия.

“Запознах се с болницата. Разбрах, че медицинското обслужване е висококачествено, а подходът към всеки отделен случай - строго индивидуален. Убедиха ме, че човекът и човешкият живот винаги са най-важното за лекарите, медицинските сестри, физиотерапевтите и обслужващия персонал в “Чорлу Ватан”. Точно поради това много български пациенти се доверяват на тази болница. А и е много близо до България, само на 160 км от границата”, разказва Анита.

След като се информира за всичко, тя решава да се подложи на 2 операции - за моделиране на бюста и абдоминопластика за зоната на корема.

От 6 години болница “Чорлу Ватан” е в модерна сграда, проектирана специално за медицинско заведение. Тя разполага със 120 легла на 12 000 кв. м разгъната застроена площ, с най-съвременната апаратура и най-модерните технологии, познати по света. Когато отива там, Анита е впечатлена, че повечето представители на мениджмънта в болницата говорят английски. Предлагат й и преводач на български език, така че да няма дори минимална възможност тя да не разбере нещо.

Естетичният център „Ватан“ в болницата „Чорлу Ватан“ предлага всички видове естетични, реконструктивни и спешни интервенции на пациенти от всички възрасти. Операциите се извършват под упойка в поликлиниката или операционната зала, а резултатите се следят чрез чести контролни прегледи.

„Когато пациентите идват в нашата клиника, първо обсъждаме с тях желанията им и ги информираме дали дадената процедура може да бъде извършена в техния случай, какви могат да бъдат последствията“, обяснява принципа на работа в клиниката д-р Кьормутлу.

Анита разказва, че е била настанена в отлични условия заедно с придружителя си. Двете операции продължават 7 часа. “След излизането от упойка имах болки, но персоналът беше на изключително ниво. Непрекъснато следяха състоянието ми, питаха ме от какво имам нужда. Даваха ми обезболяващи, така че да облекчат максимално ситуацията”, спомня си Анита. И добавя, че вниманието, обслужването, храната - всичко в болница “Чорлу Ватан”, е било на най-високо съвременно ниво.

Престоят й в болницата продължава 4 дни, след което тя и придружителят й са върнати с кола до Бургас. Тъй като има известни притеснения за скоростта на възстановяването, тя се свързва с д-р Кьормутлу, който й предписва медикаменти за ускоряване на процеса. След 2 седмици отива до болницата за контролен преглед, при който се констатира добро възстановяване. При следващия контролен преглед всичко е отлично. Хирургът е доволен от резултата. „Като цяло всички естетически практики имат за цел да повлияят положително на психиката на пациента“, смята д-р Кьормутлу.

А Анита е щастлива и заявява с гордост: “Възвърнах младежката си фигура”. От комплекса за малоценност няма и помен. Тя се чувства красива, женствена, желана, с нова енергия и нови надежди.

В клиниката се използва най-висококачествената съвременна апаратура, защото ръководството на болница “Чорлу Ватан” смята, че пациентите заслужават най-доброто. Въпреки това цените тук са най-достъпни в сравнение с други болници в Турция, предлагащи аналогични услуги.

А ако се налага настаняване на болните или придружителите им извън болницата, пациентите могат да разчитат на преференциални цени благодарение на договорите за отстъпки, които “Чорлу Ватан” има с хотелите наоколо.Тревожни сигнали, които получаваме от бъбреците

Особен орган са бъбреците. Милиони хора по света страдат от някакъв проблем с тях, без да го...

Отучете детето да сяда така

Много родители си мислят, че седенето в положение W повишава гъвкавостта на детето им или че поне то...

9 скрити симптома на диабет

Очаква се броят на диабетиците по света да нарасне до 522 милиона души през 2030 г. В България сега...

ПОСЛЕДНО ОТ

Спокойна и уверена е да кърми Соня Йончева, при това в присъствието на сина си. Оперната прима, която покорява света от грансцените от Москва до Ню Йорк, се отдава на майчинството с желание и кърми новородената си дъщеричка пред погледа на 5-годишния Матео, плод на любовта й с Доминго

Някои от звездите станаха родители, а други - баби и дядовци Тази година бе най-щастливата в живота на много от най-известните българи, след като с тях отборът на звездните родители значително се увеличи. Политици, певци, актьори, журналисти и модели - всички те са под общ знаменател - щастливи, грижовни, може би недоспали

Вокалистът на група D2 Деян Каменов-Дидо и съпругата му Юлия Кулиш очакват първия си наследник. Двойката не издава пола на бебето и засега не са се спрели на име, но това, което издадоха пред Поли Гергушева в COOL..T по bTV е, че Юлия е в петия месец и че очакват бебето да се роди през пролетта. "Аз първо бях много раздвоен

Излекуването с чигонг е бързо и трайно за вярващите в тялото си

През 2012 г. известният китайски майстор Юан Тзе прави малка революция в чигонг, като създава Юан...

Как лекува чигонг

Как лекува чигонг Неувяхващата си слава чигонг безспорно дължи на факта, че упражненията лекуват....

Чигонг настига йога по популярност в света

Днес е Световният ден на китайската лечебна практика, обявен от СЗО Преди 20-30 години малцина по...

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

След като получим ключовете на летище София, ще започнем обновяването му през 2021 г. Това заявиха представителите на френския инвестиционен фонд “Меридиам”, който държи 99% в “СофКънект”. Консорциумът е класиран на първо място в процедурата за концесия за 35 г. 1% са на австрийската “Щрабаг”, а оператор е летището в Мюнхен

Прокуратурата и социалните служби ще се заемат с избягалата Росица Маринова, майка на отровените деца от Кардам. Това съобщи Вили Димитрова от Генерал Тошево, която е инициатор за събирането на дарения за бедното семейство. От седмица насам Росица е изчезнала. На майка си казала, че отива за няколко дни във Варна

Това ще е най-голямото увеличение от 30 г., но носи риск за дефицита Новото либерално правителство на Румъния придвижва напред най-голямото увеличение на пенсиите от три десетилетия в рамките на бюджета за 2020 г., съобщи Ройтерс. Това става на фона на нарастващи опасения, че страната ще надхвърли прага за бюджетния дефицит