Внучката на покойния американски политик Робърт Ф. Кенеди е починала от свръхдоза. Тя беше открита мъртва в семейното имение в Порт Хианис, Масачузетс, през август тази година.

Смъртният акт, който беше публикуван вчера, разкрива, че смесването на лекарства, метадон и алкохол е довело до фаталния край. Лекарствата, които тя е приела и са били предписани, са "Диазепам", "Нитразепам" и "Флуоксетин", съобщава "Дейли Мейл".

Радиосъобщения показват, че първите пристигнали смятат, че жена е със сърдечен арест (внезапна сърдечна смърт (ВСС) и е откарана в болница Кейп Код в Хианис, където е обявена за починала.

22-годишната Саоарс Кенеди Хил е била студентка в Бостънския колеж.

Саоарс е дъщеря на Кортни Кенеди Хил - четвъртото от 11-те деца на Етел и Робърт Кенеди.

През 2016 г. младото момиче пише статия за борбите, които е водила и тежката депресия, която е имала и разкрива, че обмисля самоубийство.

Семейство Кенеди преживява десетки трагедии от години насам.

"Дали пък над нашето семейство няма някакво проклятие", пита Едуард Кенеди, братът на убития Джон Кенеди. Именно това проклятие покосява половината от неговите братя и сестри.

Президентът Джон Ф. Кенеди е убит в Далас на 22 ноември 1963 г., едва на 46 години.

Най-големият син на Джоузеф и Роуз Кенеди, Джоузеф-младши, е убит през август 1944 г., докато служи като пилот на бомбардировачи по време на Втората световна война.

28-годишната Катлийн Кенеди, която се омъжва за Уилям Джон Робърт Кавендиш, маркиз на Харингтон, загива през 1948 г. при самолетна катастрофа във Франция. Съпругът й е убит през Втората световна война.

Дядото на Саоарс - Робърт Ф. Кенеди, е адвокат, докато брат му е президент, е убит от религиозен фанатик на 42-годишна възраст през юни 1969 г. в хотел в Лос Анджелис по време на кампанията му за президент.

През 1984 г. Дейвид Кенеди, племенник на Джон Кенеди и син на Робърт, умира от свръхдоза, а 13 години по-късно брат му Майкъл льо Моан умира при ски злополука.

На 16 юли 1999 г. само на 38 години Джон Ф. Кенеди-младши загива при авиокатастрофа, когато самолетът се разбива в Атлантическия океан. При инцидента умира и съпругата му, както и нейната сестра.

Дъщерята на Тед Кенеди - Кара, почина от рак на белите дробове през 2011 г. Тя беше диагностицирана с болестта на 40-годишна възраст.