Д-р Стоянов разказва за последните новости в помощ на ставните заболявания

Уверено препоръчвам на своите пациенти продукта „Артрофикс Регенератор“ - с многостранно действие, насочено към първоначалното облекчаване на болката, а при продължителна употреба – и към възстановяване на ставния хрущял и костната тъкан, което от своя страна ще доведе до бързо възвръщане на мобилността на ставите и предишния начин на живот на употребяващия го. Формулата е патентована със стандарт, което означава най-високо качество на съставките с щателни клинични и лабораторни изследвания.

Артрофикс Регенератор може да се прилага за всички видове заболявания на ставите и костите и всякакви видове артритни заболявания, включително и деформация на костите, вследствие на артрит. Съставките във формулата работят по синергичен начин и задействат процесите на регенерация на ставите до 700 пъти по-бързо в сравнение с естествената възможност на тялото да възстановява жизненоважни хрущялни и костни тъкани. По този начин, в рамките на 5-10 до 25-30 дни в зависимост от степента на заболяването, вида на травмата и естеството на проблема, можете да очаквате подобрение до 90-100 %.

Тайната на изключителния ефект на продукта е във вложения във формулата Глюкозамин сулфат, който представлява комплекст от аминокиселини и захари, които се използват за директна синтеза на глюкозаминогликани. Това са вещества, които имат структурно укрепващо действие в организма. Служат за производство на синовиална течност, която спомага за правилното функциониране на ставите чрез повишаване на мобилността и намаляване на триенето, както и предпазване от “износване”. Друга функция на глюкозамина е хрущялното производство, което с възрастта намалява, затова е задължително да се приема като хранителна добавка след определена възраст – най-често след 50 годишна възраст. Добавянето на глюкозамин във формулата е с цел подобряване на “смазването” на ставите и намаляване на болката и отока.

Защо да предпочетете Артрофикс Регенератор пред алтернативни продукти?

• Действието на Артрофикст Регенератор е насочено към решаване на първопричината за болката, а не само временното ѝ притъпяване. С помощта на активирането на естествените сили на регенерация на организма и синергично действие на съставките, Вие ще подсилите, подхраните и възстановите ставния хрущял, костните връзки и тъкани, като по този начин ще си решите проблемите с костите и ставите.

• Основните съставки на продукта са естествени екстракти, сред които екстракт от босвелия и полски хвощ. Бързото проникване на съставките в тъканите позволяват спиране на по-нататъшното разрушаване на ставите и едновременното стартиране на регенерация на увредените тъкани без каквито и да било странични ефекти или рискове за здравето.

• Артрофикс Регенератор е клинично и лабораторно тестван. Преминат е строг качествен и количествен контрол. Патентованата формула съдържа съставки без аналог в сравнение с който и да е конкурентен продукт. Можете да сте сигурни, че ще изпитате възможно най-добрата ставно-възстановителна формула, създавана някога! Освен това, продуктът е тестван с пациенти, в чиито изследвания е установено, че след използването на продукта:

1. Болката намалява и дори изчезва от пациентите след 8-10 минути още след първото нанасяне.

2. Отбелязано е възстановяване на хрущялната тъкан от пациентите след един пълен курс на лечение.

3. Облекчаване на симптомите при пациентите, страдащи от артрит и артроза.

Забелязъл съм, че пациентите ми регистрират подобрение още от първия ден на прием на „Артрофикс Регенератор“. Въпреки това, аз препоръчвам да приемате продукта поне три месеца, за да се натрупат полезните съставки дълбоко в ставния хрущял и да получите дълготраен ефект. Наблюденията ми в продължение на година затвърдиха мнението ми, че продуктът е изключително ефективен.

„Артрофикс Регенератор“ можете да поръчате на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg/arthrofix-regenerator-otblokira-bolkata-v-stavite или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./