Хранителната добавка Гликофикс е резултат от множество клинични проучвания върху екстракти на растения и въздействието им върху усвояването на кръвната захар и производството на инсулин от панкреатичните клетки.

Тайната на екстремните резултати, постигнати от изследваните лица се тължи на точното съотношение мужду екстрактите от канела, глухарче, куркума, риган, коприва и витамин С.

Екстрактът от канела съдържа метилхидроксихалконов полимер, който увеличава усвояването на глюкоза в мускулите и адипоцитите чрез повишаване на инсулиновата чувствителност, както и на синтезата на гликогена в черния дроб. Тези действия понижават кръвната захар. От друга страна, добавянето на екстракти от глухарче и риган увеличава броя на инсулиновите рецептори и повишава свързването на инсулина с тях, като това също понижава кръвната захар. Екстрактите от куркума и коприва стимулират панкреатичните клетки, а витамин С действа като катализатор на всички тези процеси в тялото.

Направено проучване на ефекта от прилагането на хранителната добавка Гликофикс при 30 болни с декомпенсиран захарен диабет тип 2 и наднормено тегло на лечение с орални медикаменти (метформин, сулфонилуреен препарат, росиглитазон или комбинация между тях), върху контрола на кръвната захар, липидния профил и телесното тегло за срок от 4 месеца. Всички болни бяха контролирани ежемесечно, като не променяха своето антидиабетно лечение и хранителния си режим, а хранителната добавка беше прилагана в доза 2 капсули дневно. В края на наблюдението се установи значимо понижение на кръвозахарните нива от 8,24 ± 0,79 ммол/л на 6,91 ± 0,41 ммол/л и на гликирания хемоглобин от 7,23 ± 0,67 % на 6,34 ± 0,08 %. Не се наблюдаваха никакви странични явления от приема на хранителната добавка. Гликофикст може да се използва успешно като допълнение към пероралното лечение на захарен диабет тип 2.

В резултат може да се заключи, че Гликофикс има подобно на инсулина действие, стимулира отделянето на инсулин от бета-клетките на панкреаса и понижава кръвната захар, като действа на няколко различни нива. Забавя изпразването на стомаха, за да намали резките покачвания на кръвната захар след хранене и подобрява ефективността на инсулина и чувствителността към него.

Гликофикс е уникален натурален препарат – най-новата разработка на съвременната наука. Той възстановява баланса на веществата в организма и премахва негативни прояви на захарния диабет. Редовната употреба на капсулите спомага за поддържането на кръвната захар в норма и стимулира нормалният глюкозен метаболизъм. Курсът на прием с Glykofix позволява напълно да победите диабета, предотвратявайки смъртоносните усложнения и стабилизирайки състоянието на пациента.

Как ни въздейства Гликофикс?

• Нормализира нивата на кръвната захар.

• Подпомага образуването на гликоген в мускулите.

• Подпомага антиоксидантните процеси в организма.

• Подпомага защитата от усложнения при диабетични заболявания.

• Подпомага процесите на превенция при лица, предразположени към диабет.

• Подкрепя поддържането на въглехидратната обмяна в организма.

• Подкрепя поддържането на нормални метаболитни функции на клетките.

• Съдейства за подобряване чувствителността на инсулиновите рецептори.

• Има благотворен ефект върху транспорта на глюкоза в мускулната тъкан.

• Съдейства на организма за избягване на хроничните усложнения при захарен диабет тип 1 и 2.

• Забавя абсорбцията на захарта, постъпваща в организма с храната и благоприятно повлиява инсулиновото действие.

Съвременните лекарства за диабет са насочени към премахване на симптомите, а не към причините. Капсулите за диабет Glykofix са насочени към дългосрочна ремисия. Още след 1-я курс на прием, диабетът постепенно минава, възстановява се работата на всички системи на организма.

Ефективността на продуктът е потвърдена както в лабораторни изследвания, така и на практика.

„След приемът, динамиката на диабетната терапия се подобри забележимо при моите пациенти. Препоръчвам това съвременно и ефективно средство.“ Д-р Кацарски, ендокринолог, диабетен център.

Поръчайте на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg/glykofix-za-diabetitsi или в аптеките.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + Безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + Безплатна доставка /Общо: 105 лв./