Нито един лековит извор не ми помогна, обиколих всички

"Медицината е безсилна за проблема с очите ми. Зрителният ми нерв е атрофирал и всякаква операция е безсмислена, защото няма как да го възстанови и да ми помогне. Обиколих лековити извори в цяла България, но никъде водата не ми помогна", сподели пред "България Днес" фолклегендата Сашка Васева.

Дупнишката Мадона закъса със зрението още преди години, но в последно време проблемите й се задълбочават, а решение медиците не виждали.

"Зрението ми се влошава всеки ден. Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване и много трудно ще има спасение за мен. Само чудо може да ме спаси и се моля за избавление", каза Васева.

Певицата вече не вижда добре с дясното око, а с лявото вижда замъглено. Това я накарало да търси спасение в лековити извори, от които да взима вода и да се мие.

Блондинката разказа за проблема си за пръв път при участието й в шоуто "ВИП брадър". Тогава тя отказваше участие в някои мисии, защото не виждаше добре и не можеше да изпълнява поставените й задачи.

Наред с проблемите с очите Васева бе въвлечена и в скандал с развода с Христо Бакърджиев. Според медийни публикации Сашка остава сама след 20 години брак, но тя отрече това пред вестника и обяви, че с Христо и децата им отиват на море на Свети Влас.

"От 30 години за мен се пишат лъжи, свикнала съм. Нямаме никакви проблеми. Моето призвание е да бъда майка с главно М. И сега сме заедно с тях и обядваме. Отдала съм се на тях и тяхното отглеждане и образование. Те са ми шефовете и те ме командват", добави Сашка.