ФЛЕВОФИКС е иновационен продукт, разработен от екип учени, за да намали появяването по повърхността на кожата и видими несъвършенства по кожата вследствие на варикозните вени.

Продуктът притежава следните полезни свойства:

• премахва причината за кръвните съсиреци, а не само козметичен ефект

• стимулира кръвообращението и укрепва стените на кръвоносните съдове

• справя се успешно с фисури и хемороиди

ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ

ФЛЕВОФИКС спира образуването на простагландини, веществата, които активират възпалителния процес, и потиска ензимите, които допускат развитието на възпалението

ФАРМАЦЕВТИЧНО ДЕЙСТВИЕ

ФЛЕВОФИКС спомага за намаляване разширяването на вените и запушването. ФЛЕВОФИКС действа в дълбочина и ограничава чупливостта на капилярите и пропускливостта на венозните стени като укрепва тяхната резистентност.

Вените имат здрав вид и белезите се заличават. Кръвообращението се нормализира, като подобрява директно сърдечната функция, работата на мозъка и на вътрешните органи. Хемороидите се прибират постепенно до пълното възвръщане на нормалното си състояние.

Съставът на ФЛЕВОФИКС е абсолютно натурален. Сред най-важните екстракти, които са включени в крайната формула на продукта се отличават три билкови и един плодово-витаминов комплекс. Тяхното действие върху организма е неоспоримо, а комбинираната им сила придава още по-голяма ефективност на продукта в неговия финален вариант. Освен, че ФЛЕВОФИКС бързо и трайно облекчава болката в краката и намалява разширяването на вените, той се отличава и с това, че неговата редовна употреба не води до появата на каквито и да било нежелани странични ефекти.

МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТ

Д-р Грънчаров, ОПЛ

„На твърде много представителки на прекрасния пол, впрочем, както и на мъжете, е познато усещането за тежест и болка в краката. Често консултация със специалист става тогава, когато болестта прогресира и на лице са явни прояви на варикоза. Както всеки лекар, смятам, че най-доброто лечение на болестта е нейната профилактика. И на своите пациенти препоръчвам ФЛЕВОФИКС. Той отлично се справя вече с видимите резултати на варикозното разширение на вените и може да предотврати поява на болестта. Наред с тези важни свойства, продуктът има прекрасни успокояващи и отводняващи свойства. ФЛЕВОФИКС бързо и лесно ще Ви избави от ефекта на «уморените» крака, ще придаде лекота и сила в края на трудовия ден.“

Д-р Монов

„При разширени вени, най-често се препоръчва операция или лечение с лазер. Тези традиционни медицински практики дават трайно облекчение, но са свързани с престой в болница, болка, временна нетрудоспособност и сравнително бавно възстановяване. Разбира се, превенцията е на първо място. Иначе казано, елементарна профилактика: балансирано хранене, достатъчно движение, добра лична хигиена, прием на венотоници – вид лекарствени препарати, които се грижат за добрата еластичност на венозните стени.

Лично аз силно препоръчвам друго средство, с което лесно ще се избавите от варикозата, без операции и съпътстващи хирургическата интервенция неприятни изживявания. Това е ФЛЕВОФИКС, който има доказан ефект както при профилактиката, така и при сериозни варикозни състояния.

ФЛЕВОФИКС е базиран на натурални съставки. С комбинацията от концентрирани екстракти, той подсилва и укрепва венозните стени. Продуктът засилва кръвообращението и помага за облекчаване на венозния застой. И така, краката ви добиват привлекателен външен вид, кожата е мека, а здравето на вашите вени е под ваш контрол.

ФЛЕВОФИКС действа постепенно и всеобхватно, като оздравителните резултати са видими само след месец употреба. Действайки на ниво микроциркулация, ФЛЕВОФИКС редуцира крехкостта на капилярите и пропускливостта на кръвоносните съдове. Той повишава цялостната устойчивост на вените. Те придобиват здрав вид, изчезват буците по повърхността на кожата и се нормализира циркулацията на кръвта. В резултат на това, работата на сърцето, мозъка и червата значително се подобрява.

Освен всичко това, ФЛЕВОФИКС предотвратява образуването на простагландини, които са източник на възпаления.„

Поръчайте на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg или в аптеките.

Цена:

1 бр. х 38 лв. + безплатна доставка /общо 38 лв./

2 бр. х 35 лв + безплатна доставка /общо 70 лв./

3 бр. х 29 лв. + безплатна доставка / общо 87 лв./

При поръчка на три продукта, получавате подарък книжка „Лечебните билки на България“.