„Благодарение на билковия си състав, Нефрофикс помага при проблеми с бъбреците и има активно действие срещу бъбречните заболявания. Също така, действа успокояващо и има слаби антибактериални и антифунгицидни свойства. Продуктът има пикочогонно действие, спомага за пречистването на бъбречната тъкан и действа благоприятно срещу възпалени бъбреци. Nephrofix може да се прилага при камъни в бъбреците и хроничен цистит. Този продукт е отличен помощник при отслабена функция на бъбреците.

Активните съставки засилват дезинтоксикиращата функция на бъбреците, подобряват храненето на епителните клетки на бъбречните структури, което води до повишаване на гломерулната филтрация и креатининовия клирънс и понижаване на азотсъдържащите фракции в кръвния серум. Подходящ е за употреба от хора, предразположени към образуване на камъни в бъбреците. Комплексът има изразен имуномодулиращ и антиоксидантен ефект.

Как ни въздейства Nephrofix?

• Действа при отоци от бъбречен произход.

• Подпомага организма при камъни в бъбреците.

• Подпомага организма при бъбречна дисфункция.

• Подпомага организма при бъбречна недостатъчност.

• Защитава бъбреците.

• Успокоява бъбречните възпаления.

• Предпазва организма от бъбречни кризи.

• Помага при инфекции на отделителната система.

Нефрофикс е иновативна формула, комбинация от екстракти на следните растения:

Екстракт от полски хвощ - Използва се за премахване на камъни от отделителната система и почистване от токсини, намаляване болката при възпаление, стимулиране функцията на надбъбречната жлеза. Повлиява бъбречни заболявания и холелитиаза, усилва имунитета.

Екстракт от жълт кантарион - Има протективен ефект при намалено кръвооросяване (исхемия на бъбреците) и ги предпазва от увреждания. Също така, демонстрира положителен ефект при обструктивна нефропатия, дължаща се на уролити, хипертрофия на простатата, инфекции и др.

Екстракт от глухарче - Облекчава болките в бъбреците. Поради своите диуретични свойства билката стимулира отделянето на уринат. Благоприятства премахването на течности, бидейки добър лек за уринарни инфекции и за предпазване и елиминирате бъбречни камъни. Затова е чудесно природно лекарство за възпалените бъбреци. Глухарчето съдържа растителни ензими, които лекуват бъбречните проблеми. Използва се за лечение на случаите на уринарни инфекции, също както и за предпазване от бъбречни камъни и за премахването на същите. Ако гледате как да облекчите болката в бъбреците, глухарчето може да бъде добър избор.

Екстракт от синя жлъчка - Прилага се при при жлъчно-каменна болест, атоничен запек, за стимулиране обмяната на веществата. Цикорията- наричана още синя жлъчка, се употребява при лечение на черния дроб, проблеми със стомаха и далака.

Екстракт от мечо грозде - Доказана е ефективоността на билката срещу възпаления на пикочните пътищата и бъбреците, както и нейния диуретичен ефект. Проучване показва, че листата на мечо грозде облекчават симптомите на уринарните инфекции и намалява риска от прием на антибиотици. Успешно спомага за изхвърляне на песъчинки и камъни в бъбреците без болка.

Екстракт орех - Има мощно противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система действие. Понижава кръвната захар и артериалното налягане. Прилага се при множество проблеми като екземи, рахит, възпаления на кожата, стомаха и червата, хемороиди, кървене и др.

Екстраст от еньовче - Свойствата на билката са противовъзпалителни, антибактериални, антиоксидантни и болкоуспокоителни. Според българската народна медицина еньовчето е ефективно при камъни в бъбреците, инфекции на пикочните пътища и цистит.

Аз препоръчвам прием на продукта Нефрофикс от поне три месеца, за да се елиминират постепенно всички възпалителни процеси в бъбреците и да се изхвърлят излишните песъчинки и отлагания.

Поръчайте на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg или в аптеките.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + Безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + Безплатна доставка /Общо: 105 лв./