Има два начина да бъдеш незабравим в секса. Да се представиш страхотно и да побъркаш от удоволствие партньорката си… няколко пъти. Или да се изложиш тотално. Сега ще ви разкрием как винаги ще ви се случва първият и никога вторият вариант.

Дори и най-способните мъже могат да изпаднат в неприятна ситуация. Възраст, стрес, начин на живот и още редица фактори влияят на сексуалните възможности. Но има начин винаги да бъдете в страхотна форма и да задоволявате отлично жените в леглото си. Начин, който е полезен и с уникални резултати. Неговото име е Manfix – селекцията от билкови екстракти, която ще ви направи невероятни в леглото.

С Manfix оставяш гафовете в секса в миналото. Той те прави „винаги готов“, удължава ерекцията и вдъхва така необходимото самочувствие, за да бъде един мъж наистина незабравим любовник.

И не само! Manfix е идеален за всеки мъж, който има динамично ежедневие или е изпаднал в ситуация на емоционален дискомфорт – дава много енергия, настроение, тонус и жизненост. Идеален е и за всеки, който спортува – подпомага топенето на мазнини и води до растеж на мускулите. Заедно с това име още редица ползи за организма.

Ефектът от Manfix е поразителен! Защото се дължи на силата на природата. Manfix събира в себе си шест, категорично доказали ефективността си билки. Бабини зъби, магарешки трън, жълт кантарион, дамяна, сибирски женшен и зелен чай. При това под формата на течни екстракти – най-бързо усвояемият вариант за човешкото тяло. Но нека разгледаме природните чудеса, които правят мъжа пълноценен във всяко едно отношение!

Именно затова Manfix е невероятен продукт. Той не само дава огромна полова мощ и енергия, но заедно с това се грижи за здравето, за разлика от синтетичните медикаменти, които имат не малко странични ефекти. Manfix е натурален, много ефикасен, с бързи и продължителни резултати. Ефектът му продължава и след като се приключи неговият прием.

Опитай Manfix и гаранция - той ще стане един от най-верните ти приятели! Защото с него ти си фурия в секса, енергичен и тонизиран през деня, с по-добри резултати в спорта, весел, уверен, силен… Истински мъж!

Mнoгoкpaтнo пoвишaвaнe нивaтa нa тecтocтepoн, мъжкaтa cилa и либидo, физичecкaтa и пcиxичecкaтa ycтoйчивocт.

Действие :

• Увеличава либидото и половата мощ

• Възстановява мускулите след тренировки

• Значително покачва физическата сила и издръжливостта

• Подобрява психическата устойчивост

• Изгаря мазнините

• Многократно повишава нивата на тестостерон

Мнението на специалиста:

„Този продукт с иновативен състав, който се отклонява значително от традиционните такива за потентност, известни от онлайн и телевизионни реклами, или налични в аптека за рецепти. Неконвенционалната формула на Manfix го прави отлично средство за ефективност: тялото се държи съвсем различно, като осигурява на мозъка много повече сигнали и по този начин значително ускорява процеса на ерекция и я укрепва значително. Благодарение на това сексът става не само напълно постижим, но и много по-дълъг и по-чувствен. Въздействието на Manfix е много просто: засяга допълнително кръвоснабдяването на пениса, което променя чувствителността му към допир и външни стимули. Ерекцията се появява незабавно и продължава за значителен период от време. Препоръчвам тримесечен прием за дълготрайни резултати„

К. Сотиров, андролог, сексолог

Състав:

Екстрактът от бабини зъби има изключително мощен ефект върху подсилването на мъжката потентност. Стимулира по естествен път производството на тестостерон. Бoгaт e нa cтepoидни caпoнини, aлкaлoиди, флaвoнoиди, гликoзoди и pyтин. Пoдoбpявa ce кaчecтвoтo и чecтoтaтa нa пoлoвия aкт.

Екстрактът от магарешки трън също подсилва потентността, но също така помага много при възпаления на простатата. Естествен афродизиак, източник на енергия и жизненост.

Екстрактът от жълт кантарион води до добро настроение, силна памет, добра кондиция и има уникален ефект при депресивни състояния.

Екстрактът от зелен чай тонизира физически и психически, подсилва либидото, помага при наднормено тегло, защото топи мазнините и подпомага изгарянето на калории.

Екстрактът от дамяна е спечелил с годините още две имена – „билковата виагра“ и „лекът на всички болежки“.

Екстрактът от сибирски женшен е силен адаптоген. Намира широко приложение и при спортистите за възстановяване след продължителни тренировки. Подобрява физическата и умствената издръжливост, действа подсилващо, допринася за поддържане на нормалните физическата и умствена издръжливост, жизнеността и защитните сили на организма.

Поръчайте на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg или в аптеките.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + Безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + Безплатна доставка /Общо: 105 лв./