28°C   София
 

Alvofix за отказване от тютюнопушенето е създаден на базата на дългогодишни изследвания в областта на никотиновата зависимост и органичните продукти, които могат да помогнат тя да бъде преборена успешно.

Продуктът е преминал успешно през няколко различни клинични изследвания и тестове в най-известните институти по наркология в Европа. Участвалите в тях потвърждават положителния ефект от един курс /продължителност на курса 3 месеца/ на третиране.

Очакваните резултати от приема на Алвофикс включват:

• Отказ от цигарите;

• Елиминиране на синдрома на абстиненция;

• Подтискане на желанието за пушене след употреба на алкохол;

• Убиване на психологическата и физиологическата зависимост;

• Пълна детоксикация на организма;

• Без преяждане и наддаване на тегло;

Съдържанието на продукта се състои единствено от билкови и растителни екстракти, както и комплекс от подхранващи и пречистващи организма минерали и витамини. Те успешно извършват пълна детоксикация на черния и белия дроб.

Акцентът в мощните органични съставки пада на сапонините – естествено срещани в природата вещества, които блокират рецепторите на удоволствието при пушене.

Как ни въздейства Alvofix?

• Извлича катраните и токсините от организма.

• Особено добри резултати дава при упорити кашлици.

• Втечнява бронхиалния секрет и улеснява отхрачването.

• Премахва влечението ни към цигарите.

• Елиминира психологическата зависимост.

• Очиства организма от тютюневите токсини.

• Потиска желанието за пушене под влиянието на алкохол.

• Елиминира физическата зависимост към вредните навици.

Alvofix — елиминира пушенето само с 1 курс

Сапонини – естествено вещество, което помага да се откажете от пушенето. Именно него са намерили руски учени в лабораториите. То блокира рецепторите на удоволствието от цигарите и кара организма да реагира на получаването на никотин.

По този начин, хората не искат да пушат, а желанието им за това изчезва напълно.

В основата на формулата на Alvofix са сапонини, билкови екстракти и витамини. Благодарение на тях се подобрява самочувствието, прочистването на организма без добавяне на допълнително тегло.

Alvofix — двуфазна система за борба с пушенето, без мъки и странични ефекти.

Как Alvofix помага да се откажем от пушенето?

Растителният комплекс съдържа активното вещество сапонини, витамини и екстракти от лекарствени растения. Капките предпазват мозъчните неврони от вредното въздействие на никотина, намаляват стреса и регулират обмяната на веществата.

• 93% от бившите пушачи отчитат подобрение на сексуалната активност, повишена физическа активност и умствени способности. Те не наддадоха на тегло, не почувстваха синдрома на глада.

Откажете се от пушенето без болка, без увеличаване на теглото, без раздразнителност.

Мнението на специалиста

“Тютюневата зависимост може да се сравни с хероиновата. Само си помислете – никотинът навлиза в мозъка в рамките на 10 секунди след вдишването. Всеки втори пушач страда от безсъние, раздразнителност и упорита кашлица. Има доказан начин да се разделите с никотина веднъж и завинаги, това е Alvofix – средство, което аз препоръчвам на моите пациенти. Той действа както вътре, така и извън него. Капсулите нормализират функцията на вътрешните органи. И най-важното – изчезват симптомите на абстиненция и раздразнителност.“

Атанас Атанасов, Лекар-нарколог

Забравете за кашлицата и дихателните проблеми!

• 20 минути след прием на Alvofix се повишава чувствителността в крайниците вследствие подобряване на кръвообръщението.

• 8 часа след прием на Alvofix организмът намалява количеството на въглеродния оксид в кръвта, нормализирайки нивата на кислород.

• 2 дни след прием на Alvofix се извежда никотинът от организма. Изведен изцяло, влечението към тютюнопушенето намалява.

• 2 дни след прием на Alvofix организмът си възвръща вкусовите усещания, нормализирайки функцията на вкусовите рецептори.

• 2 дни след прием на Alvofix организмът си възвръща обонянието, нормализирайки функцията на обонятелните рецептори.

• 3 дни след прием на Alvofix организмът възстановява дишането. След три дни в дробовете се възстановява ресничестият епител. Тютюнопушенето унищожава микроскопичните реснички, изчистващи дихателните пътища. За щастие тези реснички могат да бъдат възстановени. Alvofix спомага за активното възстановяване на влакнестия епител.

• 1 седмица след прием на Alvofix организмът понижава кръвното налягане, намалявайки риска от инсулт, сърдечносъдови заболявания, сърдечна и бъбречна недостатъчност, стенокардия.

• 2 седмици след прием на Alvofix тютюневата кашлицата отслабва вследствие на извеждането на натрупалите се в белите дробове вредни вещества.

• 2 седмици след прием на Alvofix организмът напълно възстановява кръвообращението и оросяването на крайниците, което от своя страна възстановява половия живот – по-силна и продължителна ерекция при мъжете.

• 3 месеца след прием на Alvofix се възстановява цветът и еластичността на кожата. Никотинът ограничава постъпването на кръв в горните слоеве на кожата, което я прави по-бледа, суха и допринася за нейното набръчкване. Никотинът стимулира появата на бръчки, тъй като блокира изработването на колаген.

Поръчайте на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg или в аптеките.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + безплатна доставка /Общо: 105 лв./Отучете детето да сяда така

Много родители си мислят, че седенето в положение W повишава гъвкавостта на детето им или че поне то...

9 скрити симптома на диабет

Очаква се броят на диабетиците по света да нарасне до 522 милиона души през 2030 г. В България сега...

Ако спрете да пушите, здравето се подобрява по график

Без значение колко дълго е пушил - 30 дни или 30 години, организмът на пушача може да се освободи от...

ПОСЛЕДНО ОТ

Необходими продукти: 200 гр. листа от спанак 50 мл. мляко 1/2 ч.л. захар 1 с.л. брашно 50 мл. адаптирано мляко 5 гр. масло Начин на приготвяне: Измийте листата на спанака и ги сварете за 10-15 мин. Когато омекнат, пасирайте, прибавете 50 мл. мляко и 1/2 ч.л. захар. Препечете 1 с.л. брашно, размийте го с 50 мл. адаптирано мляко, варете 2-3 мин.

"Заслужаваш всяко щастливо нещо в живота, защото си чудесно дете" е само едно от тях. Ето кои са останалите. Ти си невероятен слушател. Носиш доброта в сърцето си. Ти си светлината в моя живот. Винаги прави това, което е правилно. Независимо от обстоятелствата. Пред теб няма лимити за това, което искаш да постигнеш. Ти си наистина невероятен/на.

За да очаквате детето да е благодарно за нещата, които получава и правите за него, е логично да му дадете същото в замяна. Започнете с думите "благодаря". Не пропускайте да му ги казвате винаги, когато има защо. Направете така, че да ви чува, когато благодарите на други хора. Не му давайте всичко, което пожелае. Научете се да отказвате.

Излекуването с чигонг е бързо и трайно за вярващите в тялото си

През 2012 г. известният китайски майстор Юан Тзе прави малка революция в чигонг, като създава Юан...

Как лекува чигонг

Как лекува чигонг Неувяхващата си слава чигонг безспорно дължи на факта, че упражненията лекуват....

Чигонг настига йога по популярност в света

Днес е Световният ден на китайската лечебна практика, обявен от СЗО Преди 20-30 години малцина по...

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

30 хил. лв. обещал кметът на Костенец Радостин Радев на общински съветник, за да го мотивира да гласува на заседание на Общинския съвет в негова полза, съобщи зам.главният прокурор Иван Гешев. Приближеният му бизнесмен Ивайло Пешов дори подписал запис на заповед за тази сума, за да гарантира, че тя ще бъде платена.

Деца, които са играели на метри от софиянеца, убит от мълния снощи в жк "Люлин", също са пострадали, но леко. Те са станали преки свидетели на трагедията, разиграла се в градинката до блок 632. Мъжът седял заедно с други хора в беседка, а малчуганите играели на около 7 метра от нея. "Вчера, като бяхме в тази къщичка,

Хосе Баес, адвокатът на подсъдимия за сексуално насилие холивудски продуцент Харви Уайнстийн, вече няма да го представлява и се оттегля от делото, съобщи телевизионният канал Си Ен Ен. В петък адвокатът е подал искане за самоотвод във федералния съд на Ню Йорк, където се разглежда делото срещу Уайнстийн.