23°C   София
 

От различни нарушения в уринирането, причинени от увеличена простата, страдат хиляди мъже в България. Лечението на това заболяване се промени драматично през последните няколко години. Преди операцията беше кървава, опасна, с дълго залежаване, а днес в най-добрите урологични болници в света използват безкръвния метод на Зеления лазер. В страната ни с най-голям опит и дългогодишна практика е екипът на Хил клиник. В тяхната операционна няма кръв и разрези, нито поставят пациента в пълна упойка. Мъжът е в съзнание, обезболен локално, а микротънкото лазерно влакно прониква през естествените отвори на тялото. По сигурен, безболезнен и бърз начин излишната простатна тъкан се нагрява и буквално изпарява от светлинните импулси на Зеления лазер. Ефектът е мигновен, пикочният канал се освобождава, струята връща своята предишна сила, уринирането се нормализира. Носенето на катетър е значително съкратено.

Ако не се лекува своевременно увеличената простата води до тежък стадий на заболяването, при което се наблюдава на така наречената остатъчна урина. Това е урина, която остава в пикочния мехур постоянно, защото той не може да се изпразни напълно. Понякога достига няколкостотин милилитра! Предизвиква постоянното чувство за пълен пикочен мехур с непрекъснати позиви за уриниране, често съпроводени от произволно (неволно) изпускане на урина. Създава условия за инфекции, възпаления, треска, образуване на камъни.

Зеленият лазер се посочва като категорично техническо достижение, признато в цял свят за еталон за лечение на аденома на простатната жлеза.

За разлика от други методи лазерът премахва дори най-големите простати, над 100-грамови. Буквално на следващия ден пациентът е възстановен и го изписват от клиниката. Мъжете, оперирани с лазер в Хил клиник запазват напълно континенцията (контрола над пикочния си мехур) и сексуалната си функция, защото не само модерната техника, но и самият хирург е от огромно значение за успеха на операцията. В Хил клиник ръководител на операционния екип е един от най-опитните в лазерното лечение на ДПХ уролози в цял свят – д-р Фернандо Санча!

Хил клиник. Гарантирано силна струя! Запази час предварително по телефона: 02 439 3131.Разгадаха първото убийство в историята

Човекът е хищник, присъщо му е да убива. Според Библията Авел е първата жертва на убийство в света....

Клуб за танци зарази хиляди, уби над 300

Клуб за танци до град Алесандрия, посещаван от възрастни хора, причинил експлозия от зараза с...

Лекари в САЩ - смаяни колко бързо се влошават и умират пациентите от COVID-19

Един медицински работник нарече това "безумно", а друг каза, че това те превръща в параноик -...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия срещу коронавируса имат много въпроси за реакциите на...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...