Защо изобщо Индивидуалните ортопедични стелки се произвеждат от „Ортотех“?

Първата и основна причина ние в „Ортотех“ да произвеждаме Индивидуални ортопедични стелки е наличието на необходимост от това. Нужда от такива стелки имат децата и внуците ни, имат активно работещите и спортуващи хора, имат и нашите баби и дядовци- да са ни живи и здрави.

Второ по важност, е че ние в „Ортотех“ развихме нужните за това знания и умения. Някои от нас назначават и произвеждат Индивидуални ортопедични стелки почти от 20 години! През годините усвоихме различни методи за работа и продължаваме да добавяме все по-модерни технологии за диагностика на ходилата и производство на стелки.

Трето. Убедени сме, че нашите Индивидуални ортопедични стелки помагат. Всяка година „Ортотех“ произвежда няколко хиляди чифта. Това е възможно само, когато се справяш. Понякога проблемите са специфични и изискат повече корекции, но винаги стоим зад свършеното от нас!

Убедени сме, че е изключително важно нашите пациенти и клиенти да развият познанията си за нашата работа. Затова с подкрепата на 24- часа и радио FM+ ние стартираме своята кампания „Здрави стъпала – усмихнати лица”. Нейните цели са насочени както към вас, нашите клиенти , така и към самите нас като доставчик на здравна услуга. И те са:

1. Вие да бъдете активни потребители и да знаете в кои случаи трябва да ни потърсите.

2. Какво можем ние в „Ортотех“ да предложим, като консултация, диагностика и видове Индивидуални ортопедични стелки?
Кога трябва да потърсите експертното мнение на специалистите в „Ортотех“?

За нашите деца

- Деца между 3 и 6 години. При тежки и средно тежки плоскостъпия се произвеждат Супинатори с цел избягване на усложнения. Стелките не лекуват плоското ходило, те предпазват от последствията му!

- Деца от 7 до 18 години. Децата растат, спортуват или не, но имат плоскостъпие и/или оплаквания. Индивидуалните стелките предпазват, облекчават и позволяват децата ни да са активни. Активността им е здраве!

- Децата ни понякога имат увреждания- неврологични, ортопедични, диабет. Индивидуалните стелки коригират стъпването, намаляват усложненията, профилактират оплакванията и риска от деформации.

За нас възрастните

- Когато имаме плоскостъпие от детска възраст, професия натоварваща ходилата, оплаквания, свързани с обувки или повишено тегло.

- Бременни дами. Бъдещи и настоящи майки, подложени сте на сериозен риск от оплаквания и спадане на свода! А ходилата ще Ви трябват и то доста!

- Активно спортуващи. Дано сме повече, даже и да ни болят ходилата! В зависимост от спорта и проблема предлагаме индивидуално решение. Работим за Спортуващи за здраве и за Национални състезатели!

- За хората с Диабет, Артрити, Разширини вени и други заболявания. Със сигурност болките в ходилата не са най-сериозния Ваш проблем. Ние просто можем да облекчим ежедневието, а това не е малко!

Какви услуги Ви предлагаме в „Ортотех“?

В нашите обекти първото, което ще усетите, е Добро отношение към Вас. За нас това е важно задължение. Ще искаме да разберем какво, къде, от кога и кога Ви притеснява. Ще прегледаме и ходилата, и стойката и ще изградим обосновано предположение за състоянието Ви. Когато е нужно ще направим анализ на походката и компютърен анализ на ходилата. Ще Ви дадем съвети.

В зависимост от оплакванията, професията, активността, обувките, сезона, възрастта и това дали сте дете, жена или мъж ще предложим подходящите стелки. Ще Ви обясним защо и какво предлагаме и ще покажем примерна мостра на това, което смятаме да произведем. „Ортотех“ произвежда над 20 различни вида Индивидуални ортопедични стелки, предлагаме също Стандартни стелки. Заедно ще изберем най-подходящата.

В обектите на „Ортотех“ работят компетентни и добри хора. Основната ни цел е да подобрим комфорта Ви при ежедневни активности. Понякога ще се наложи да потърсите и още консултации и ние ще Ви дадем идеи за това. Пожелаваме Ви успех! На себе си пожелаваме спорна работа и удовлетворение от резултатите!