Всички знаем – мъжете много по-трудно прекрачват прага на лекарския кабинет. Макар, че 8 от 10 над 60 г. имат проблем с простатата, а над половината страдат от доброкачествено уголемяване на простатата. Но поради неудобство или липса на информация голямата част от тях търсят помощ твърде късно. Коварното при заболяванията на пикочо-половата система е, че дълго време нямат симптоми. Затова специалистите са категорични, че както жените трябва да ходят веднъж в годината на гинеколог или мамолог, така и мъжете трябва да минават редовно на профилактичен преглед, особено след навършване на 50 години.

Увеличаването на жлезата е естествен процес. С напредването на възрастта хормонални промени често водят до доброкачествено уголемяване на простатата (аденом). Както личи и от наименованието му, заболяването е доброкачествено и при навреме потърсена помощ прогресирането му може да се спре с подходящия природен продукт.

Мъжете, които се грижат за здравето си, вероятно вече познават Простабор Форте – природен продукт в помощ на простатата, с доказана сила и ефективност. Дори скептиците са изненадани от бързината, с която действа активната му съставка - екстракт от плодовете на Сао Палмето (северноамериканска палма джудже), за нормализиране работата на простатата. Резултатите от научни изследвания в САЩ са красноречиви: екстрактът от Сао Палмето намалява размерите на простатата за 45 дни, което други средства постигат най-малко за половин година. Това води и до намаляване на проблемите, свързани с уголемената простата - често уриниране, парене, дискомфорт, отделяне на урината на съвсем малки порции, влошена сексуална функция и др., което вреди и на бъбреците и крие риск от различни усложнения.

Простабор Форте предотвратява разрастването на простатната тъкан, като редуцира нейното възпаление и оток. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка негова капсула. Активната съставка се намира в по-ефективна мастноразтворима форма - Solucaps (течни капсули), която осигурява по-бързо и цялостно усвояване. Простабор Форте е природен и безопасен продукт, няма страничните действия на синтетичните лекарства, които лекувайки простатата, затрудняват допълнително сексуалната функция. Няма противопоказания. Може да се употребява продължително време, тъй като има много добра поносимост. Приема се по 1 Solucaps дневно след хранене. И можете да си го купите в аптеката без да се притеснявате от разговор със специалиста, щом това ви се струва толкова страшно.

Prostabor® е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към клиника „Борола”, София 1202, ул. „Цар Симеон” №52, тел.: 02/983 62 03, E-mail: [email protected]. За повече информация посетете www.prostabor.com. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg