На 28 април 2018 г. доц. д-р Онур Яман, специалист по неврохирургия от „American Hospital” и Университетска болница „Коч”, Истанбул, ще консултира пациенти, страдащи от следните заболявания: сколиози, идиопатични сколиози, кифози, спондилози, деформации на гръбначния стълб, дископатии, дискови хернии, фрактури на прешлени и тумори на гръбначния стълб. 

По покана на Българската асоциация на спиналните хирурзи, доц.  д-р Онур Яман ще бъде гост-лекторна Третата международна конференция. Д-р Яман работи с най-съвременните похвати в гръбначната неврохирургия, а именно микроскопски и ендоскопски методи за лечение. 

Доц. д-р Онур Яман е роден през 1976 г. в Германия. През 1995 г. завършва “Анадолската гимназия” и през 2001г. се дипломира от Факултета по медицина към “Университет ЕГЕ”. През 2009 г.  завършва специализацията си към Катедрата по неврохирургия на “Университет Джелял Байар”. Работи последователно в Държавна болница Муш, а също така и в Научно- изследователската болница в Ризе и Тепеджик. През 2014 г. работи в Центъра по заболявания на гръбначния стълб, Анкара. През месец март 2015 г. придобива титлата доцент по неврохирургия. От месец октомври 2014 г. работи в Клиниката по неврохирургия към Факултета по медицина на Университет „Коч“. 

Инициативата е част от поредица безплатни консултации на „American Hospital“ и Университетска болница „Коч“, чрез които на българските пациенти се предоставя достъп до най-добрите специалисти и до последните достижения в медицината. 

За консултациите пациентите трябва предварително да си запазят час, както и да носят актуални епикризи и образни изследвания.

Срещите ще се проведат в офиса на “American Hospital” и Университетска болница „Коч“, който се намира на адрес: бул. „Христо Ботев “ № 26, град София.

*ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОН: 0899 975 588.

https://bridgehealth.bg/