Ето как да се спасите от ставните болки.

Течният еликсир „Артроксин“ е концентриран екстракт от две киселини, производни на бозвелията. Най-впечатляващото на тази формула е силата на тези киселини да създава процеси на възстановяване на хрущялната и костната тъкан, което в дългосрочен план може да предотврати артритното заболяване, като премахне първопричината за възникването на болката и възпалението.

Артроксин“ намалява болките в коленете и увеличава гъвкавостта им. Формулата има силата да подобрява притока на кръв към ставите при нарушения от спазми на кръвоносните съдове. Най-важното за „Артроксин“ е неговото комбинирано действие. Продуктът овладява болката и подсигурява подвижността на ставите, но заедно с това е и силно противовъзпалително средство.

Формулата е разработена в течна форма и за разлика от много други препарати, които са в таблетен вид, се абсорбира много по-пълноценно и ефективно. Това позволява продуктът да няма никакви противопоказания и заедно с това да подсигури бързо действие и видими резултати още от първия прием. Освобождаването на активните компоненти протича дългосрочно и веднъж достигнал оптимални нива на насищане в организма, продуктът може да подсигури терапевтичен ефект върху ставните огнища. По тази причина, препоръчваме първоначален курс от три до шест месеца, в зависимост от тежестта и вида на заболяване на костите и ставите.

Артроксин“ се препоръчва при състояния на болки в кръста, при дискова херния, болест на Бехтерев и ревматоиден артрит, всички форми на остеопорози и артрози, шипове, ревматизъм, подагра, артрит. Допълнителен плюс е, че АРТРОСКИН е изключително полезен за стомаха и червата и помага при гастрит, колит и раздразнени черва.

Продуктът „Артроксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/arthroxin/ или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./