Моделката Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофата на певицата Дивна, трябва да премине през още няколко изключително важни операции. Борбата за нейното пълно възстановяване продължава, експертите от ВМА правят всичко възможно да спасят напълно нейния крак и на този етап хубавицата има нужда да бъде дарена кръв. По този повод семейството на Кристин се обърна с призив към нейните приятели и почитатели в личната страница на моделката във фейсбук, която в момента е управлявана от майка й Валерия Колчева. Ето какво пише в публикацията: 

"Скъпи приятели и познати, хора с добри сърца. На Криси и предстоят операции за възстановяване на крачето и по тази причина се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна полза. Без значение от кръвната група.

Кристин Цветозарова Илиева, за операции болница ВМА - Реанимация. След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде предствен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща [email protected] Знам и вярвам че Криси, както и семейството ни има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ! Бог да е с всички нас. Благодаря ви! От семейството."