„Жълтите сайтове често провокират със заглавия, в които твърдят, че „диабетът е лесно лечима болест”, така започва своя коментар Професор Здравков, ендокринолог с многогодишен опит.

Кои са модерните схващания за диабета?

Не подценявайте и употребата на хранителни добавки като ДИАБЕКСИН, която аз силно препоръчвам и дори самият аз употребявам, предвид напредналата възраст /65 години/

Препаратът Диабексин заема сериозно място в практиката Ви. Какъв е Вашият опит и как ще представите това билково чудо?

Малцина знаят, че академик Хлебаров бе развил диабет тип 2 с напредването на годините. Диабексин бе разработен за негова лична употреба, а едва след това го пусна и в обръщение за широк кръг от пациенти. Диабексин е съставен от фармацевтични по качеството си екстракти от глухарче, коприва и от бобови шушулки. Ефектът е наистина поразителен. Аз бях една от първите вълни лекари, които напуснаха България още в средата на 80-те, трябваше да довърша обучението си по диететика във Виена. Имах възможността да тествам тинктурата още в първите и варианти, лично и на мои пациенти от Австрия и Германия, които тогава търсеха ефективни билкови решения за своя диабет. Опитът ми с нея е наистина много добър, без странични въздействия въху здравето.

На какво се дължи силното действие със синергичен ефект на трите природни съставки в Диабексин?

Естествените фитонутриенти, които са извлечени в препарата, работят за директното управление на процесите на метаболизма, като регулират и нормализират нивата на кръвната захар по естествен начин. Те спомагат и за коректното пречистване на организма, със силен антиоксидантен ефект, като засилват изхвърлянето на токсичните вещества през урината, потта и изпражненията. Обърнете внимание на редовния прием, за да имате успех!

Какви са вашите съвети към пациентите, които страдат от диабет, без значение в коя форма?

Ако желаете да живеете без да допускате компромиси с качеството си на живот, вие сериозно трябва да резизирате живота си. На първо място трябва стриктно да спазвате терапията, предписана ви от лекуващия лекар. Като съпътстваща подкрепа предлагам винаги Диабексин.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Диабексин“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Диабексин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/diabexin/ или в повечето аптеки в страната.