Известният актьор Николай Николаев, известен още като бате Николай и клоуна Коко, няколко дни е бил в медикаментозна кома след катастрофа, научи "24 часа".

Преди десетина дни при проливен дъжд той се прибирал към къщата си в махала Драгьовци, Вакарелско, когато тесните и хлъзгави местни пътища се засякъл с огромен джип. Рязко свил надясно, за да не се размажат челно, но пък така застанал напреко на огромното возило. Сблъсъкът бил неизбежен. Получил т. нар. камшичен удар, който е опасен за гръбначния стълб. Събрали се хора, повикали линейка.

Лекарката от "Бърза помощ" констатирала леко комоцио, но поискала да го прегледат и в болница. Там направо били потресени при резултатите от скенера.  "Никакво движение. Иначе ще умре на място!" Поставили го в медикаментозна кома, а после и в будна, дни наред на системи. Така останал почти седмица. Преди дни е изписан.

Сега се чувства добре, но има болезнени травми на коляното и на пръстите на лявата ръка. Трудно му е да ходи. А колата, на която бил направил основен ремонт,  ставала само за скрап. Току-що я предал в пункт за 200 лв, а негов приятел му продал един поддържан автомобил за 800 лв. Пак е на колела! Иначе няма как да пътува до любимата си селска къща, където в момента всичко цъфти и е прекрасно, а там винаги го чака любимото му куче. "Куцам, не куцам, градината иска работа", шегува се той.

Ново нещастие с бате Николай - пострада при нелепа катастрофа.
Ново нещастие с бате Николай - пострада при нелепа катастрофа.