Поддържането на алкална среда е гаранция за здраве до старини

През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак и болестите на тялото. Д-р Ото Варбург открил, че туморните тъкани са киселинни, докато здравите тъкани са алкални. Здрави клетки без 35% кислород могат да се трансформират в клетка с рак само за два дни.

Храната създава условия на киселинност или алкалност в тялото. С други думи … всичко зависи от това, което се яде. Киселинното или алкалното състояние се измерват с PH.

За да живее човек здравословно, е необходимо да приема 60% алкална храна. За болните алкалната храна, която приемат трябва да е поне 80%. И още нещо, което твърди д-р Варбург... „Всички видове смърт, наречени "естествени" не са нищо друго освен крайна точка на киселинно наситено тяло".

Може ли небалансиран pH да доведе до сериозни проблеми?

Да, особено, когато човек остарее! Въпреки че може да остане незабелязан години наред, небалансираният pH (твърде киселинен или алкален) води до развитието на повечето, ако не и на всички, дегенеративни заболявания, включително сърдечносъдови заболявания, рак и диабет, както и безсилие в справянето с наднорменото тегло. Покачването или понижаването на pH може да доведе до кристализиране на солите в урината и до образуване на пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур.

Пеха Модулатор“ е балансирана формула от натурални алкалообразуващи минерали, микроелементи и субстанции, които подпомагат естественото неутрализиране на излишната киселинност на тялото и поддържат правилния алкално – киселинен баланс в тялото.

За кого е подходящ?

„Пеха Модулатор“ се препоръчва при болни от диабет, високо кръвно налягане, заболявания на бъбреците, стомашно-чревния тракт и др.; При хора, провеждащи онкотерапия, химиотерапия и лъчетерапия;

С приема на „Пеха Модулатор“ организмът изхвърля излишната киселинност от храната, организмът се детоксикира и подобрява метаболитните си способности и общото здравословно състояние. Като допълнителен ефект кожата се изчиства от пъпки и раздразнения, избистря се тенът на лицето;

Приемът на „Пеха Модулатор“ може да увеличи нивото на pH в организма до 8-10 /За сравнение – морската вода е с ниво на pH 8, което обяснява лековитите и свойства/;
Продуктът е естествен източник на калций, магнезий и калий;

Продукта „Пеха Модулатор“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/phmodulator/ или да го потърсете в по-добрите аптеки

Цена:

1 бр. х 52 лв. + Безплатна доставка /Общо: 52 лв./

2 бр. х 44 лв. + Безплатна доставка /Общо: 88 лв./

3 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 114 лв./