Ето как да се спасите от ставните болки завинаги.

Течният еликсир „Артроксин“ е концентриран екстракт от две киселини, производни на бозвелията. Най-впечатляващото на тази формула е силата на тези киселини да създава процеси на възстановяване на хрущялната и костната тъкан, което в дългосрочен план може да предотврати напълно артритното заболяване, като премахне първопричината за възникването на болката и възпалението.

„Артроксин“ намалява болките в коленете и увеличава гъвкавостта им. Формулата има силата да подобрява притока на кръв към ставите при нарушения от спазми на кръвоносните съдове. Има данни, че по време на приема на продукта се наблюдава общо подобрение на сърдечно-съдовата, отделителната, ендокринната, пикочо-половата и други системи в човешкото тяло.

Най-важното за „Артроксин“ е неговото комбинирано действие. Продуктът овладява болката и подсигурява подвижността на ставите, но заедно с това е и силно противовъзпалително средство.

Формулата е разработена в течна форма и за разлика от много други препарати, които са в таблетен вид, се абсорбира много по-пълноценно и ефективно, и въздейства директно на клетъчно ниво. Това позволява продуктът да няма никакви противопоказания и заедно с това да подсигури бързо действие и видими резултати още от първия прием. Освобождаването на активните компоненти протича дългосрочно и веднъж достигнал оптимални нива на насищане в организма, продуктът може да подсигури облекчаване на симптоматиките на артрозите за период от няколко месеца до година и терапевтичен ефект върху ставните огнища. По тази причина, препоръчваме първоначален курс на лечение от три до шест месеца и поддържаща терапия два пъти годишно между един и три месеца, в зависимост от тежестта и вида на заболяване на опорно – двигателната система.

„Артроксин“ се препоръчва при състояния на болки в кръста, при дискова херния, дори и при мигрена. Особено добре се повлияват и пациенти с диагностицирана болест на Бехтерев и ревматоиден артрит, всички форми на остеопорози и артрози, шипове, ревматизъм, подагра, артрит.

Продуктът „Артроксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./