Откакто ни заля грипната вълна, заедно със съветите как да се преборим с неразположението, непрекъснато получаваме и едно предупреждение – не посягайте към антибиотиците. Те не действат при вирусна инфекция и, вместо да помогнат, могат да доведат до нежелани последици.

Лесно е да се каже. Но когато ни обори болестта, здравия разум отстъпва на отчаяното желание час по-скоро да се спасим от болката и да избегнем усложненията. И отново с надежда поглеждаме към антибиотика.

За да не стигаме дотам трябва да имаме готовност за противодействие на грипа още при първите симптоми че ни е навестил.

Препоръчваме ви да го направите с Гриполек, защото той изключително бързо повлиява болковия синдром, интоксикацията, оксидативния стрес, алкално-киселинното равновесие и засилва имунитета.

С какво Гриполек е по-различен и ефикасен от останалите продукти?

Всяка година сме бомбардирани от мутирали поколения нови и нови вируси и щамове, все по-устойчиви на антибиотиците и другите противогрипни лекарства. Препаратът, който ни е помогнал миналия сезон, този вече не ги притеснява. Спасението е в силната имунна система, а за нейното укрепване спомагат витамини и природни средства.

Това е първият плюс за Гриполек. Той е природен продукт, безвреден и без нежелани ефекти дори при честа употреба. Второ, той е специално създаден не само за облекчаване на симптомите на грип и настинка, но и за бързо възстановяване на организма чрез засилване на защитните му механизми. Трето, в състава му са комбинирани уникални съставки, които имат патентна защита.

Какво съдържа и как действа Гриполек?

Във всяка капсула Гриполек има 150 mg от уникалния буфериран Витамин С (Естер-С). Заедно с цитрусовите биофлавоноиди той укрепва имунната система на организма като повишава количеството и качеството на имунните клетки и осигурява 24-часова защита.

За разлика от обикновения витамин С, буферираният витамин С е неутрален и щади стомашната лигавица. Той много по-лесно се усвоява и задържа от организма и възстановява витаминния дефицит и алкално-киселинното равновесие в него. Подпомага антиоксидантната защитa и повишава устойчивостта на организма срещу свободните радикали и токсини.

Втората съставка на Гриполекметилсулфонилметан (МСМ) е естествено съществуващо сярно съединение. То способства за прочистването на организма от токсини на клетъчно ниво. Облекчава болката и възпалението и укрепва имунната функция. Помага на пациенти със ставни и мускулни болки. Ефектът на МСМ се засилва при добавяне на витамин С.

За цялостната ефективност на Гриполек допринасят и витамините от група В в състава му. Тиамин, Рибофлавин, Ниацин и Пантотеновата киселина са необходими за всички клетъчни и ензимни функции и са важна част от терапията на грипа. Те намаляват стрeса, засилват имунната реактивност и укрепват способността на организма да се пребори с инфекцията.

Като краен резултат Гриполек не само облекчава симптомите на грип и настинка, но и гарантира бързото възстановяване на организма чрез засилване на защитните му механизми.

Дозировката за възрастни е 3х1 капсула дневно; за деца до 12 години - 2х1 капсула, над 12 години - доза за възрастни. Приема се минимум 5 дни или до отзвучаване на симптомите. За получаване на максимален ефект - комбинирайте с Фамилия Имунобор!

Gripolek® е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. Цар Симеон 52, тел.: 02/ 983 62 03; e-mail: [email protected]. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.