Между живота и смъртта са 31-годишната Милена Генчева и нейната майка, на 67 г., които тази сутрин бяха блъснати от локомотив на жп прелеза в пловдивското село Скутаре.

По-възрастната жена е настанена в  КАИЛ на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив на апаратно дишане и лекарите не се наемат с прогноза, съобщиха от здравното заведение. Майката е с тежък отток на мозъка, но за него на този етап не се налага хирургична намеса. Дъщеря й е с лицево-челюстна травма и с коремно-гръдни наранявания. 

Както първи съобщи 24plovdiv.bg, двете жени са пътували с Пежо 307, шофирала е Милена Генчева. Тя бързала да закара майка си на работа в съседно село, затова минала при спуснати бариери. В този момент локомотив, пътуващ към Пловдив, ударил автомобила. Според запознати майката е била без колан. При сблъсъка лекият автомобил е отхвърчал на 20 метра. Жители от Скутаре, които са станали свидетели, разказват, че гледката на смачканата до неузнаваемост кола била страшна. Когато извадили Милена, се видяло, че има голяма рана на главата. При качването в линейката майка й е била в съзнание.