Чести и внезапни позиви за уриниране, слаб поток на урината, придружен с болка, парене и дискомфорт, чувство за непълно изпразване на пикочния мехур. Това са едни от най-изявените симптоми при увеличена простата – състояние, тясно свързано с напредването на възрастта и известно като доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ) или аденом на простатната жлеза. Уголемяването на простатата, означавано и като доброкачествена хиперплазия на жлезата, е естествен процес при мъжете, провокиран от възрастово асоциирани хормонални промени. С възрастта се забавя производството на тестостерон, а голяма част от неговото производно – дихидротестостерон – се натрупва в тъканта на простатата и води до хипертрофията й.

Стандартната терапия на проблема включва медикаментозно или хирургично лечение. Предвид рисковете и на двата подхода,

природната 

медицина предлага

научно обоснована

природна алтернатива,

която се базира на комбинирания прием на екстракти от четири растения растения, чието благоприятно влияние върху простатата отдавна е доказано. Това са Екстракт Сао Палмето, Екстракт бабини зъби, Екстракт тиквено семе, Екстракт полски хвощ. Те са доказано работещо средство срещу доброкачествено увеличение на простатната жлеза и инфекции на пикочните пътища. Те подпомагат конвенционалното лечение и допринасят за поддържане на простатата в нормално състояние.

АНДРОФИКС е специално създадена

хранителна добавка

за мъже, която

подкрепя простатата

и подпомага нормалната функция на простатната жлеза, благодарение на мощния комплекс от витамини, минерали, антиоксидантни и растителни екстракти.

За разлика от повечето подобни продукти, АНДРОФИКС съдържа само стандартизирани екстракти. Te гарантират правилното количество активни вещества и чистотата на състава.

Експертите препоръчват пълен курс на терапия с продукта с продължителност 3 месеца, след което може да се направи кратка почивка и отново да се приеме продукта, ако е необходимо.

Само сега АНДРОФИКС се предлага на промоционална цена от 24 лв. Офертата е валидна до 9 ноември. Цената за доставка е 5 лв., а при поръчка на 2 или 3 опаковки куриерската услуга е БЕЗПЛАТНА. След края на промоцията продуктът е на регулярна цена от 49 лв. за една опаковка.

Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава и подарък - книжка „Лечебните билки на България“.

Поръчайте директно на телефон: 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg