За правилния подход към болестта, няма никакво значение какъв е грипният вирус, какъв е щамът, дали е свински, птичи или коронавирус. Важно е само следното:

Това е вирус. Този вирус се предава по въздушно-капков път. Този вирус поразява органите на дихателната система. Тези три констатации са абсолютно достатъчни, за да се ориентирате в правилата за профилактика и лечение.

Аз препоръчвам на своите пациенти билковия продукт ИМУНИКСИН, дори и без наличие на вирус. Тази хранителна добавка мобилизира имунната защита. Продуктът е 5-пъти по-мощен в борбата с вирусите.

ИМУНИКСИН съдържа т.нар имуноактивен комплекс в специална формула с оптимална концентрация за най-лесен прием и най-пълно усвояване. При ежедневен прием повишава имунния отговор особено при по-възрастните хора и помага многократно за преминаване по-леко и бързо на симптомите на вируса.

ИМУНИКСИН е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. ИМУНИКСИН действа в следните насоки:

- Подобрява работата на имунната система;

- Възстановява организма след боледуване;

- Намалява умората;

- Подпомага тялото при стрес;

- Подпомага нормалната функция на вътрешните органи;

- Притежава имуностимулиращо и антивъзпалително действие;

- Стимулира производството на „гама интерферон“ (INF-y)

Имуниксин можете да поръчате на промоционалнада цена от 34,30 лв до 15 октомври с Безплатна доставка директно на телефон: 0877 72 10 40, Както и на www.biotica.bg

След тази дата регулярната цена е 49 лева за брой.

До 15 октомври Biotica 1961 ви предлага богато разнообразие от продукти за повишаване на имунитета и подкрепа при вируси и настинки с 30% отстъпка. Попитайте на телефон: 0877 72 10 40 или научете повече на www.biotica.bg