Основната роля на хемоглобина е да свързва и пренася кислород от белия дроб до тъканите за осигуряване на нормалното функциониране на клетките. Намаленото му количество води до намалено количество на кислорода, достигащ до тъканите, и до развиването на хипоксия (недостиг на кислород за поддържането на нормалните жизнени функции). Първите симптоми, с които се проявява анемията са бледата кожа, бързата умора и липсата на тонус.

АНЕМОПРОТЕКТ” е специално създадена хранителна добавка, съдържаща желязо от растителен произход в комбинация с важни витамини, минерали и растителни суплементи, които съдействат за протичането на нормалния процес на кръвотворене и производство на хемоглобин и червени кръвни клетки.

Анемията може да ни

“нападне” на старини

Този билков продукт горещо се препоръчва и от лекарите на пациенти, които имат нисък хемоглобин, повишена нужда от желязо, установена анемия или ниско кръвно.

Анемията “напада” и след 70-годишна възраст. Често тогава тя е обусловена от дефицит на витамин B12. Този проблем се дължи на атрофичен гастрит, който нарушава усвояването на витамина в кръвта. Липсата на желязо при възрастните хора може да доведе до затруднено движение на крайниците заради недостига на желязо в мускулите. Често влошава и настроението на човека, защото именно желязото регулира дейността на ферментите, влияещи на психо-емоционалното състояние. Затова при дефицит на този микроелемент се появява раздразнителност и апатия.

При хронифициране на заболяването, се появяват изстиване на крайниците поради намаляване метаболизма на тъканите, учестено дишане и тахикардия, чрез които организмът се опитва да осигури необходимото количеството кислород, компенсирайки намаленото количество хемоглобин, пренасящ кислород, с ускоряване на циркулацията. Поради недостатъчното доставяне на кислород в мозъка е възможна появата на редица симптоми като световъртеж, главоболие, астения (обща слабост, безсилие, повишена уморяемост) и други.

Ръцете ми бяха

студени като лед

Билковият продукт “АНЕМОПРОТЕКТ” допринася за достигане на нормални нива на желязо в кръвта и помага за възстановяване след кръвозагуби и анемия.

“Бях станал като призрак. Моята баба се плашеше за мен и все казваше, че трябва да взема мерки. Ръцете ми - лед, чувствах все повече умора и отпадналост, но го отдавах на годините. Чухме от близки за това чудно сиропче, както го наричаме вкъщи и реших да поръчам 1-2 шишенца, за да опитам. Още на първите две-три седмици започнах да приличам отново на човек и лицето ми да розовее. Гледам поне два пъти в годината да го взимам за по 3 месеца”, разказва Красимир Петров от Пловдив.

АНЕМОПРОТЕКТ” се предлага на редовна цена от 42 лв., а до 18 август може да бъде поръчан на промоция за 30 лв. за една опаковка + 5 лв. доставка. При поръчка на 2 или повече бройки куриерската услуга е безплатна.

Поръчайте директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg или търсете в партньорските аптеки.

Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава и подарък - книжка „Лечебните билки на България“.