23°C   София
 

За да сме здрави, е нужно да поддържаме физиологични нива на кръвната захар, особено при хора с диагностициран диабет. Безспорно, правилният хранителен режим и физическата активност са важни, но за съжаление недостатъчни, особено когато задстомашната жлеза не функционира правилно и не произвежда инсулин. В последните години, научните изследвания са съсредоточени върху функционирането на панкреатичните клетки, отговорни за производството на инсулин, който разгражда кръвната захар и като цяло връзката на панкреаса с другите жлези в тялото.

Как растенията могат да

въздействат върху диабета

Последните проучвания показват, че клетките на панкреаса могат да бъдат стимулирани и да запазят за по-дълго функционалността си, както и да я възвръщат на определено ниво. За да се стимулира, панкреасът се нуждае от група биоактивни вещества. Някои от тях стимулират отделянето на инсулин от бета-клетките на панкреаса, а други съдържат вещества с подобно на инсулина действие и по този начин може да се въздейства комплексно върху диабета. В следствие на това е създаден продуктът „ДИАБЕКСИН“ – базиран на разработките на Академик Хлебаров от концентриран извлек от 4 растения, които в комбинация могат да понижат нуждите на организма от допълнителен прием на инсулин.

Нашите изследвания, проведени с продукта, показаха засилване на въглехидратната обмяна с 29% още след едноседмичен прием при над 90% от изследваните лица. След тримесечен прием на "ДИАБЕКСИН" хората споделяха, че са свели до минимум поставянето на инсулинови инжекции и приема на инсулинови таблетки. Билковият продукт се оказва много ефективен начин за борба с диабета, тъй като това е концентрирана течна формула, която съдържа няколко активни компонента, работещи едновременно както в посока стимулиране на панкреаса в производството на инсулин, така и за правилната резорбция и разграждане на въглехидратите. Концентрираните извлеци са и неизменна подкрепа при съпътстващите диабета състояния на сърдечни заболявания, нарушение на зрението или бъбреците, диабетно стъпало и др. За максимални резултати се препоръчва приемът да продължи 3 месеца, след което може да се направи почивка.

“ДИАБЕКСИН” е на цена,

по джоба на всеки човек

Продуктът се предлага на редовна цена от 49 лв., а до 21 август може да бъде поръчан на промоция само за 24 лв. за една опаковка + 5 лв. доставка. При поръчка на 2 или повече бройки куриерската услуга е безплатна.

“Специално за верните читатели на вашия сайт стартираме нова кампания. Дори след края на промоцията “ДИАБЕКСИН” може да бъде получен на по-ниска цена, стига да бъде заявен по телефона преди нейното изтичане. Ние ще го запазим в срок до 10 дни след приключване на промоцията и ще го изпратим на уточнена с клиента дата. ”, съобщиха от Biotica 1961.

Поръчайте директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg или в аптеките.

Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава и подарък - книжка „Лечебните билки на България“.Разгадаха първото убийство в историята

Човекът е хищник, присъщо му е да убива. Според Библията Авел е първата жертва на убийство в света....

Клуб за танци зарази хиляди, уби над 300

Клуб за танци до град Алесандрия, посещаван от възрастни хора, причинил експлозия от зараза с...

Лекари в САЩ - смаяни колко бързо се влошават и умират пациентите от COVID-19

Един медицински работник нарече това "безумно", а друг каза, че това те превръща в параноик -...

От 1 апарат дишат 4-ма чрез малко подобрение

За 10 минути и с подръчни средства се правят разклонения от машината Критичен за болниците със...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия в битката с коронавируса имат много въпроси за реакциите...

Защо при КОВИД-19 има емболия

Появи се парадокс - лекарите от първа линия срещу коронавируса имат много въпроси за реакциите на...

65 болести надничат от едно име

През 1959 г. американско списание за традиционна китайска медицина (Journal of Traditional Chinese...

Как да постигнем просветление в кухнята

Филм показва, че съзнанието лекува физически недъзи На 18 и 19 април ще се състои световна интернет...

Какво е инфо-вирус?

Инфо-вирусът е като биологичния вирус, но много по-хищен. Докато живият паразит има няколко часа...