Д-р Дино Томич, специалист по гинекология и родилна помощ, повече от 20 години се занимава в търсене на възможности за лечение, извън ограничените рамки на класическата медицина. Създава диск ПОЛАРИС след дългогодишни проучвания и анализ на схеми на Тесла и Лаховски.

Като лекар с дълъг трудов стаж д-р Томич отбелязва: „Образователната система не следва технологиите, а още по-малко главоломното развитие на човешкото съзнание във всички аспекти на живота. Резултатът? Море от пациенти, които обикалят немили-недраги с надеждата да намерят решение в класическата медицина.

Тя обаче се занимава със симптомите, а не с причините, опирайки се на фармацията, което води до допълнителни проблеми...... А не винаги е било така: „ През 40-те години д-р Джордж Лаковски и Никола Тесла са помагали на хората с високоефективни осцилатори и въртящи се антени пациенти с различни здравословни проблеми“ – разказва д-р Томич.

Попаднах на снимки на жена, на които ясно се вижда открита рана на лицето и промяната й след използването на вибрационни апарати. Има подобрения на кожата на тази жена и косата й е станала по-гъста (снимки 1,2, 3).

Подобренията, които постигахме при различни заболявания, бяха невероятни - проблеми с опорно-двигателния апарат, гръбнак, стави и сухожилия. Най-силно впечатление ни направи поляризационната антена, т.е. поляризационния диск, известен днес като ПОЛАРИС - без електрическо зареждане, с антенни кръгове или спирали, приемащи и изпращащи енергия. Жизнената енергия е навсякъде около нас, а ПОЛАРИС многократно ускорява нейното протичане и я насочва на онези места, на които го поставим.

 Eдин от парадоксите в класическата медицина е отношението към някои нелечими заболявания, като Хашимото. ПОЛАРИС влияе добре върху стимулирането на щитовидната жлеза, която е диригентът на целия организъм. Нейните хормони отговарят за работата на много органи, в това число метаболизма, и когато функцията им е нарушена, се стига до хипер- или хипофункция на жлезата, което води до нарушаване на здравословното състояние на организма. ПОЛАРИС стимулира работата на щитовидната жлеза, като хармонизира притока на жизнена енергия към нея. Нужно е само 10-15 мин. дневно да поставите ПОЛАРИС диск във вдлъбнатината над гръдната кост (5-а чакра), за да възстановите енергийния баланса.

Освен споменатото дотук, ПОЛАРИС е доказал отличното си въздействие и при: всички видове болки, гинекологични и урологични проблеми, на гърба и ставите. Той помага при проблеми с наднорменото тегло, намалено либидо и потентност, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни заболявания, проблеми със синусите, главоболие, безсъние и лошо настроение... На практика няма здравен аспект, на който ПОЛАРИС да не се отразява благоприятно.

Ако държите ПОЛАРИС в помещението, той ще изчисти пространството от вредни електромагнитни излъчвания и от отрицателната енергия на други хора. ПОЛАРИС е непресъхващ извор на жизнена енергия. Наблюдавайте настроението на близките си вкъщи или на колегите в службата в помещението, в което се намира ПОЛАРИС. Ще бъдете приятно изненадани.

Можете да го носите в чантата, да третирате някоя точка на вашето тяло, където и да се намирате или да помогнете на друг човек.

ПОЛАРИС има неограничен срок и няма нужда от никаква поддръжка.

Дори ако се надраска или падне защития лак, ПОЛАРИС не губи своята ефективност.

И помнете: Вашето здраве е във вашите ръце.

За поръчка и информация: тел: 0886 777 126 и на сайта на Поларис БГ, www.polarisdisc.bg

В опаковката има подробно описание за приложението му.