11°C   София
 

АЛКАЗАКС БИО е мощно средство, което ще ви помогне по възможно най-бързия начин да възстановите организма си

АЛКАЗАКС БИО е хранителна добавка, която помага по изключително бърз и лесен начин да алкализирате организма си.

Човешкият организъм представлява една невероятна машина, която се контролира и регулира от редица компоненти. Нашите органи се задвижват от рефлекси, емоции, инстинкти, импулси. В тази сложна система трябва да съществува равновесие и среда, която да се явява основа за биохимичните реакции. Това е водната среда, която се характеризира или с алкални, или с киселинни свойства. И оттук произлиза процеса на алкализиране на тялото.

Защо е толкова важен процесът на алкализиране?

За да може нашето тяло да противодейства на повишената киселинност е необходимо то активно да се алкализира. Активна алкализация означава възстановяване на равновесието между алкалност и киселинност, неутрализирайки натрупаните в организма киселинни отпадъци. Това натрупване води до проблеми с кожата, мускулите, ставите, хронична умора и редица други хронични неразположения. Киселото рН се оказва предпоставка за нарушена функция на метаболизма, преждевременно стареене и наднормено тегло. Тук на помощ се явява АЛКАЗАКС БИО- тялото ни има нужда от рН-буфери, които да отговарят за баланса.

Кои фактори предизвикват киселата среда в тялото?

Редица са факторите, отговорни за киселата среда, но най-важните са бедния хранителен режим, редовната консумация на алкохол и цигари, стрес, напрежение в ежедневието. Негативно влияние оказват и замърсеният въздух, липсата на физическа активност, застоял начин на живот и недостатъчния прием на кислород от белите дробове.

Колкото по-подкислено е тялото ви, толкова е по-трудно за вашата имунна защита да се справи неразположенията“, споделя Д-р Дейвид Джокерс

Класическото рН в организма е 7,365. Когато този крехък баланс е нарушен, боледуването зачестява. Симптомите, че вашето тяло е твърде кисело са: раздразнени венци, липса на енергия, нарушения в дихателната система, затлъстяване, суха кожа, болка в ставите, силно понижена имунна защита, чуплива коса, нарушения в съня. Алкалният излишък също не е здравословен за тялото. Симптомите на алкалоза са крампи на мускулите, спазми, резки промени в настроението, и изтръпване на пръстите.

АЛКАЗАКС БИО помага на организма в процесите на по-бързо и лесно възстановяване на организма след боледуване

В хранителната добавка се намират 8 от най-ефективните природни средства, които спомагат за алкализирането на организма. Всички съставки са подбрани в точно определени концентрации и съотношение, което осигурява тяхното синергично действие и максимално бърз ефект. Кои са те?

Витамин В6

Витамин В6 е част от семейството на водоразтворимите витамини и има важна функция в психологичните и физическите функции. Той регулира нормалните процеси на метаболизма, осигурява необходимото количество енергия на клетките, има благоприятен ефект върху състоянието на нервната система. Участва в повече от 140 процеса в организма, част от които са свързани с превръщане на въглехидратите, белтъците и мазнините в енергийни източници, образуване на еритроцити и подобряване на паметта.

Витамин В12

Витамин В12 не се синтезира в човешкия организъм и затова е необходимо ежедневното му набавяне чрез храната или под формата на хранителни добавки. Неговото действие е свързано с подпомагане състоянието и функцията на нервната система, както и за образуването на ДНК. От всички витамини, той е с най-сложната структура.

Калций

Основно депо на калций, това са костите и затова при нарушенията в обмяната са свързани с изменения в костната плътност. Той е важен за вкостяването, за нормалната реактивност на нервната и мускулната система. Има и известна роля в кръвосъсирването. У възрастен индивид съставлява около 1,5% от телесната маса.

Магнезий

Магнезият е много важен елемент за здравословния и активния живот. Без него нито една клетка не може да функционира. Той има важна роля в енергийния метаболизъм, подпомага предаването на нервните импулси и редица други биологични процеси.

Цинк

Едни от най-важните свойства на Цинка са неговите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. По време на инфекциозни заболявания и оксидативен стрес, приемът му оказва влияние и намалява образуването на възпалителни цитокини. Той увеличава стойностите на левкоцитите и така засилва имунната защита.

Артишок

Растението Артишок е произлязло от Средиземноморието и от векове насам се използва в кулинарията и за медицински цели. Той има свойството да намалява стойностите на „лошия“ холестерол, благодарение на антиоксиданта лутеин, който не позволява образуването на излишен холестерол. Редица проучвания доказват, че при редовна консумация на хранителни добавки, съдържащи артишок, се нормализират стойностите на систолното и диастолното налягане. Освен това, Артишокът е богат на фибри, които благоприятстват нормалното протичане на храносмилателните процеси.

Броколи

Проведени са десетки проучвания и се наблюдава, че броколите понижават опасността от наднормено тегло, диабет, проблеми със сърцето и обща смъртност. Освен това, в броколите се намира съединението сулфорафан, който придава леко горчивия вкус. Именно той е отговорен за по-ниския риск от рак.

Джинджифил

Джинджифилът се характеризира с детоксикиращо действие- той премахва вредните токсини от тялото като това може да ви помогне за изгарянето на излишните мазнини. При редовен прием на джинджифил, значително се намалява риска от боледуване.

Защо е толкова важно да се поддържа неутрално рН?

Когато нашето рН се покачи или намали, се увеличава риска от кристализиране на солите, намиращи се в урината. Това води до образуване на песъчинки или камъни в пикочния мехур или бъбреците. Благодарение на съдържащите се в АЛКАЗАКС БИО магнезий и калций се предотвратяват образуването на оксалатни камъни и участват в борбата с остеопорозата.

ВЕЧЕ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ПРОБВАТЕ ТРАДИЦИОННИ СРЕДСТВА ЗА РЕГУЛАЦИЯ НА СТОМАШНАТА КИСЕЛИННОСТ- АЛКАЗАКС БИО замества всички тях!

„АЛКАЗАКС БИO ми помогна да забравя за мъчителните киселини в стомаха!“, споделя Стоян от град Смолян

Първите симптоми се появиха преди 3-4 месеца. Стомашните киселини започнаха да се появяват все по-често, през деня усещах силна слабост, без да има видима причина за състоянието ми. Първоначално си помислих, че е настинка и скоро ще премине, но се оказа, че съм грешал.

Симптомите продължаваха 3 седмица, киселините бяха част от ежедневието ми, енергия все така нямах и започнах да ставам много лесно раздразнителен. Не обичам да посещавам лекарите, но този път не успях да се размина и затова се консултирах с личния ми лекар. Той ме посъветва да си направя рH тест, за да разберем каква е киселинността в моя организъм. Замервах го в продължение на 3 дни и лентичките показаха, че стойностите са силно завишени. Личният лекар ми обясни, че трябва да взема мерки, защото иначе могат да възникнат сериозни проблеми с бъбреците, стомаха и дори поява на ракови образувания.

Думите на личния ми лекар много ме стреснаха и започнах всяка сутрин да пия сок от лимон. Ограничих приема на голяма част от любимите ми храни. Реших да потърся в Интернет нещо, което може да ми помогне. И тогава попаднах на хранителната добавка Алказакс Био. Веднага си поръчах една опаковка и започнах да я приемам всеки ден. Още на първия месец киселините изчезнаха, енергията и жизнеността се върнаха. Отново си направих измервания с pH лентички и стойностите бяха в норма. Силно препоръчвам на всеки, който има същите проблеми като моите, за да може да алкализира организма си спешно!

Защо трябва да приемате Алказакс Био?

–поддържа нормалния киселинно-алкален баланс, което осигурява здравословното състояние на организма

–притежава благоприятен ефект върху състоянието на черния дроб и подпомага детоксикацията

–не позволява образуването на язва на стомаха или синдром на раздразненото черво

–увеличава значително имунната защита на тялото и по този начин го предпазва от психическа или физическа умора, мускулни или ставни болки, храносмилателни смущения.

Как се приема?

Приемат се 2 капсули на ден по време на хранене.

Опаковката съдържа 60 капсули.

За повече информация и поръчки: 02/ 822 03 12; 0876 766 800Тревожни сигнали, които получаваме от бъбреците

Особен орган са бъбреците. Милиони хора по света страдат от някакъв проблем с тях, без да го...

Отучете детето да сяда така

Много родители си мислят, че седенето в положение W повишава гъвкавостта на детето им или че поне то...

9 скрити симптома на диабет

Очаква се броят на диабетиците по света да нарасне до 522 милиона души през 2030 г. В България сега...

ПОСЛЕДНО ОТ

С мъжа си ражда Лидия Инджова. Съпругът на звездата от „Съни бийч“ – Филип, е през цялото време до любимата си по време на най-щастливия момент в живота им. Наследникът на двойката се появи на бял свят преди повече от месец – 29 февруари. „Филип не само присъстваше, но ми беше истинска подкрепа. Когато всичко приключи, беше по-уморен и от мен..

Най-малкият пациент с коронавирус у нас се чувства добре, съобщи бТВ. Той е от Добрич.  Както съобщихме по-рано детето е на една годинка и с положителен резултат за COVID-19, с клинична картина на ларинготрахеит. Хоспитализирано бе заедно с майка си в инфекциозното отделение на болницата в Добрич. Двамата родители на 30 и 35 г

Бременната годеница на британския премиер Борис Джонсън потвърди днес, че е имала също като партньора си симптоми на Ковид-19, но вече се подобрява, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Кари Саймъндс обаче не е правила тестове, за да се потвърди дали е носител на вируса, както направиха Борис Джонсън и принц Чарлз

В малък град живеели две съседски семейства. В едното съпрузите постоянно се карали, обвинявайки се взаимно за всички несполуки и беди, а в другото живеели дружно, без никакви скандали. Удивлявала се инатата съседка на чуждото щастие. Завиждала. Изпратила мъжа си: – Иди и виж как го правят. Как при тях всичко върви гладко и спокойно

Как загубихме цивилизационната пътека в биологичната джунгла

Освен на еволюция - детайлно разработена от Дарвин - живите същества са способни и на инволюция....

Разбор на мислите в красивата тишина на коронавируса

В десетки необичайно тихи градове в Европа, Америка, Азия, Африка и Австралия, във внезапно...

Човечеството излезе в болнични

Как да ги обърнем в цивилизационен скок? Всички сме свидетели как Китай се справи със своя нов...

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Георги Банов в предизвикателството на Българската асоциация на спортните журналисти "Моят любим спортен момент". Много трудно предизвикателство. Особено за човек с малко повече опит. И заради това реших малко да разнообразя с малко повече моменти. С уговорката, че има още много. Защото животът е книга, стига да имаш време да я напишеш

- Няма пари за заплати, въведоха график в Бюрото по труда за безработни Следващият месец няма да има пари за заплати, разтревожена е кметицата на Хисаря Пенка Ганева. Тя е принудена да пристъпи към съкращения и да пуска служителите в неплатен отпуск. Курортното градче е почти фалирало. В почивните бази, които са затворени

Докато дойде денят на спасението, може да няма какво да се спасява Поемането на осигуровките при схемата 60/40 не е идеално решение, но е по-добро и почтеността налага да се признае и най-малкото усилие, което прави държавата за бизнеса, казва още председателят на Българската стопанска камара   - Проучване на БСК показа

Японците не са сигурни, че ще се справят и догодина Олимпиадата в Токио стана първата в историята, която бе отложена. Заради световната пандемия с коронавируса COVID-19. И все още не може да се отговори на най-важния въпрос - дали домакините ще се справят. Заради променящия се свят съмнения има дори в самата Япония