Певицата ходи на фитнес и тренирa пилатес, спазва режима “Сиртфуд”

С 44 кг по-малко и с прилепнала леопардова рокля се появи Адел на партито след oскарите. Певицата прикова вниманието с драстичната промяна и с това колко щастлива изглежда.

От края на 2019 г. теглото на Адел стана медийна тема. Имаше снимки на певицата, когато е с 20 кг по-слаба, заснети от папараци по време на почивка на Карибите. Месеци по-късно нейната промяна шокира. Беше неразпознаваема на партито след оскарите, организирано от Джей Зи и Бионсе. Тв водещата Кинга Русин каза, че не разпознала певицата, защото “сега е слаба”.

Преди седмица Адел бе в Лондон на сватба на свои приятели - Лаура и Хюго. Роклята й подчертаваше вече тънката талия. В интернет се появиха видеа от изпълнението на певицата. От тях си личи, че тялото ѝ може да е отслабнало, но не и гласът ѝ.

В основата на промяната е диета с много зелени сокове. Така дневния  прием на калории ограничава до 1000, казва пилатес треньорката Камила Гуудис.  Адел на оскарите през 2017 г. СНИМКА: РОЙТЕРС

Адел на оскарите през 2017 г. СНИМКА: РОЙТЕРС

Промяната у Адел започна да се забелязва около Коледа, когато показа своята нова фигура на остров Ангила в Карибско море. Певицата бе там в компанията на певеца Хари Стайлс и комика Джеймс Кордън. Изглеждаше безгрижна в къса черна рокля на точки, хващайки тен на пясъка.

За да влезе в сегашната си форма Адел практикува пилатес заедно с приятелката си - актрисата Айда Фийлд. Сред любимите видео тренировки на звездата са на Джо Уик, британски фитнес треньор и блогър с 3 млн. последователи в инстаграм. Адел казва, че е фен и на фитнес инструктора Далтън Уон. Той вкарва във форма холивудски актьори за ролите им.

Адел спазва диетата “Сиртфуд”, намаляваща стреса и регулираща изгарянето на мазнини. Включва храни, богати на ресвератрол - естествен фенол и силен антиоксидант. Понижава приема на калории с до 20%.

“Сиртфуд” допуска прием на черен шоколад, вино, зеле, ягоди, орехи, кафе и др. Те подсилват функциите на 7 белтъка - сиртуини. Чрез тях се потиска апетитът и се регулира обмяната. Знаменитости като Пипа Мидълтън и Гуинет Полтроу също се придържат към този режим. Принц Хари се подлага на него преди сватбата си.

Адел се подлага и на хипнотерапия. Тя моли Сюзан Хепбърн с молба да ѝ помогне да свали килограми. Процедурата включва “масаж с думи”, чрез който се достига до подсъзнанието.

За отслабването на носителката на “Грами” допринасят и тревогите около развода ѝ. Тя се раздели със Саймън Конек след 5-годишна връзка, но двамата казват, че заедно ще отгледат сина си Анджело. Наскоро тя качи снимка в инстаграм, към която написа: “Преди плачех, а сега се потя”. На нея се вижда рамото й, по което си личи, че е свалила доста кила. А за плача явно има предвид Конек. Потта оставя във фитнес залата.

Промяната при Адел се оценява различно от феновете. От няколко седмици в интернет върви слух, че тя страда от сериозна болест, на което се дължи рязката загуба на тегло. Някои от почитателите ѝ се притесниха, че такова отслабване е нездравословно.

Според други 31-годишната певица ще води по-здравословен живот. “Не мисля, че трябва да се притесняваме, тя знае какво прави. Оценете Адел заради музиката ѝ, а не заради теглото й”, пише в социалните мрежи.  Промяната на Адел през годините
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ ADELEINITALY

Промяната на Адел през годините СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ ADELEINITALY

Животът на певицата не е лек. Баща ѝ я изоставя, когато тя е на 2 г. Напуска майка ѝ, още едва 20-годишна. И до днес Адел не му е простила. Нещата се нареждат, след като певицата се премества в Южен Лондон и започва да се интересува от аренби изпълнители. Тя завършва училище за сценични изкуства в Кройдън през май 2006 г., където е съученичка с Леона Луис и Джеси Джей. През 2015 г. Адел вече е продала над 20 броя от албума си “25” за по-малко от година. Втората ѝ тава “21” е с рекордни продажби не само на Острова, но и в САЩ. Албумът донесе на Адел “Грами” и две статуетки БРИТ.