Топдизайнерката Виктория Бекъм е известна с перфектната си фигура, въпреки възрастта. В интервю, което тя даде във вторник, съпругата на Дейвид Бекъм разкрива тайната за здравословния си начин на живот.

45-годишната бивша певица от "Спайс гърлс" споделя, че пиенето на червено вино и текила я поддържа здрава: "Опитвам се да водя здравословен начин на живот, имам твърде големи очаквания за себе си и тялото ми".

"Имам 4 деца, работя много, ям риба, пресни зеленчуци, плодове и пия много, много вода. Няколко текили, няколко чаши червено вино - това е балансът. Работи много, но в същото време се забавлявай. Важно е", добавя Виктория.

На въпрос, свързан с това как да поддържаме кожата си, тя отговори: "Сваляйте грима всяка вечер преди лягане. Използвайте наистина качествени продукти, за да може кожата ви да остане хидратирана. Храненето и пиенето на много вода са неща, които също имат значение за кожата. Аз не винаги съм имала хубава кожа."

Г-жа Бекъм се превърна в модна икона в началото на 90-те, но въпреки това, тя е критична към себе си и имиджа й тогава: "Твърде много молив за устни, наистина твърде много. На американските музикални награди - с вероятно най-лошия ми грим, но знаеш как е, 90-те все пак. И все пак гледайки стари снимки, това ме кара да се усмихвам - това е едно пътуване, което ми показва и ме кара да осъзная, че сега съм по-добре."

"Нямам проблеми с остаряването. Не се опитвам да изглеждам по-млада. Искам да се грижа за себе си и за това, което имам. Не искам да променям нищо. Харесва ми чувството, че съм по-възрастна, доволна съм как изглеждам, но не ми харесва как звучи", завършва Пош Спайс.