Злокачествените заболявания и хроничният запек са предпоставка за развитие на рак на дебелото черво

В червата на всеки от нас има 15 килограма отрови, които водят до тежки заболявания, затова системното им пречистване е от огромно значение. Много хора смятат, че за да пречистят червата и стомашно – чревния тракт, е необходимо да си направят клизма. Това, обаче, далеч не е така, защото отровите и опасните наслоявания не могат да бъдат изчистени само с помощта на клизма.

Все по-често се среща проблемът с нередовните черва, а това води до почти всички останали здравословни проблеми. Остатъчната хранителна маса е добре да се изхвърля редовно, защото, престоявайки в червата ни, започва да загнива, отделените газове и вещества са токсични и лесно преминават в кръвообращението и така се разпространяват по цялото ни тяло.

За профилактика и предпазване от полипи и рак на дебелото черво, аз препоръчвам един съвременен фитопродукт, който по естествен начин пречиства червата и предпазва от образуване на тумори по дебелото черво. Продуктът се казва „Колон Клийнър“. Съдържа натурални биосубстанции, които подпомагат естественото изпразване на чревния тракт и участват активно в процесите на детоксикация на тялото и поддържането на здрава храносмилателна система. „Колон Клийнър“ отмива всички престояли и загнили остатъци по храносмилателната система, особено добре изчиства от натрупани шлаки и мазнини по лигавицата и стените на дебелото черво.

Продуктът се използва за ефективното прочистване на полипите в дебелото черво – причини за стомашно-чревните възпаления, дисбактериозата и нарушената чревна флора, фамилната аденоматозна полипоза, тумори и отслабването на имунната система.

„Колон Клийнър“ съдържа Алое екстракт, Псилиум екстракт (индийски живовляк), Екстракт тиквени семки, Сена екстракт.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Колон Клийнър“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Колон Клийнър“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата https://biotica.bg или в повечето аптеки в страната.

При поръчка на три продукта, получавате подарък книжка „Лечебните билки на България“.