Нарушенията в хормоналната обмяна са често срещани сред жените, като тенденцията е симптомите да се проявяват във все по-млада възраст.

Има природни средства, отдавна известни с огромния си потенциал в лечението на много от хормоналните нарушения. Сред тях първенци са турта, невен, бял равнец, полски хвощ и петопръстник.

Туртата е растение, което се препоръчва при миома на матката, кръвоизливи, маточни възпаления, мастопатия, кисти. При кожни заболявания, като екзема, обриви, пъпки, акне и др.

Невенът има силни бактерицидни свойства, затова често се препоръчва при нередовна менструация, възпалителни гинекологични заболявания, бактериални инфекции, срещу стрептококи, стафилококи, цистит и възпаления на бъбреците.

Белият равнец е един от природните методи за справяне с досадното бяло течение. Билката намалява възелчетата от миомата и буквално я стопява. Бори и възпаления на яйчниците, гъбички. Регулирайки менструацията, белият равнец повишава шансовете за настъпване на оплождане и успешна бременност. Началото на климакса е съпроводено от куп неприятни симптоми – кръвотечение, повишена раздразнителност, рязка смяна на настроението, безсъние, усещането за топли и студени вълни. Белият равнец помага на тялото да преодолее по-лесно всички тези промени.

Полският хвощ помага за нормалното функциониране на яйчниците и подържането на редовен менструален цикъл, има диуретично, кръвоспиращо и противовъзпалително действие. Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите.

Петопръстникът се използва много успешно при миома на матката, тумори, бяло течение, херпес зостер, хемороиди, възпаление на стомаха и червата.

Когато се приемат в комбинация, тези растения въздействат изключително добре на женския организъм . Тези растения са вложени в продукта „Уоманиксин“. УОМАНИКСИН поддпомага тялото при:

Миома, кисти, нередовна менструация, период на менопауза

Поликистозен овариален синдром (ПКОС)

Дискомфорт по време на менструация

Неприятни симптоми при менопауза

Нарушения във фунционалността на женската репродуктивна система

Затруднения със зачеване на дете

За създаването е използвана технология на нетермично, водно – етанолово извличане на субстанциите, която запазва пълия капацитет на всяка билка. Препоръчително е препаратйт да бъде приеман между 3 и 6 месеца, за да се натрупа в организма и да даде максимални резултати.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Уоманиксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: https://biotica.bg/ или в повечето аптеки в страната.

За подпомагане на оплодителните способности на организма, производителят е създал билкова формула, подпомагаща спермогенезата при мъжете. Продуктът подпомага функциите на мъжката полова система, работи за увеличаване качеството и количеството на произвежданите сперматозоиди и по този начин благоприятства оплодителните способности на мъжете. Тинктурата се нарича „Менмакс“, повече за нея можете да прочетете на интернет страницата: http://tonik.info/manmax/

При поръчка на три продукта, получавате подарък книжка „Лечебните билки на България“.