Николета Лозанова доказа, че е готова на всичко в името на красотата. Плеймейтката разкри, че я дупчат с игли, за да няма бръчки, а и не само.

Ни Ло се бори с времето
Ни Ло се бори с времето

"Надупчиха ли ти г*за?"

Този въпрос заваля в инстаграм профила на възлюбената на Ники Михайлов, след като тя пусна на клипче, на което се вижда как й бият инжекция в седалището. Ни Ло е рекламно лице на дерматологична клиника и освен пари намазва младежки вид, писа в. "България днес".

Плеймейтката се грижи освен отпред да изглежда добре и отзад
Плеймейтката се грижи освен отпред да изглежда добре и отзад

Вестникът узна, че процедурата се нарича мезотерапия - метод, при който чрез много убождания в епидермиса и дермата се вкарват коктейли от витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина, колаген, хомеопатични и лекарствени средства. На мястото на убождането се образува лека подутина, която изчезва до 24 часа. Резултатът е уплътняване, подобряване еластичността и вида на кожата, изглаждане на фините бръчки. Лицето изглежда по-младо и по-свежо. Методът е подходящ за жени след 27-годишна възраст. Николета мина трийсетака и е решена да спре времето, каквото и да й струва това, пише вестникът.