„Всички ние знаем каква вреда нанася тютюнопушенето и въпреки това не можем да се откажем от цигарите. Пречистването на белия дроб е от първостепенно значение, особено при пушачи и при хора, които живеят в среда със замърсен въздух.

Но дори човек никога да не е пушил, цигареният дим около него, промишленото замърсяване, изгорелите газове допринасят за увреждането на белите дробове. Поради тази причина, дали сте отказали цигарите или никога не сте пушили, детоксикацията на белия дроб е полезна за всеки един човек.

Фитотерапията предлага най-иновативната формула за пълно очистване на белия дроб от натрупани с години отрови по него. Това е лидерът в своя клас продукти Бронхо Клийнър – с екстракти от Живовляк, Евкалипт, Джинджифил и Вит.С

Данните показват, какво се случва във времето след прием на Бронхо Клийнър:

След 8 часа се извежда въглеродният окис – нивото на кислород в кръвта се нормализира.

След 2 дни се извежда никотинът, връщат се вкусовите усещания, обонянието. След 3 дни в дробовете се възстановява ресничестият епител.

След седмица се понижава кръвното налягане. Намалява се рискът от инсулт, сърдечносъдови заболявания, сърдечна и бъбречна недостатъчност, стенокардия.

След 2 седмици отслабва кашлицата. Тя не изчезва веднага, тъй като на дробовете Ви е необходимо време за извеждане на натрупалите се в тях вредни вещества. Щом започнете приема на BRONCHO CLEANER, тялото Ви започва да се възстановява и прочиства. Подобрява се качеството на половия живот.

След 3 месеца се променя тенът на кожата. Никотинът ограничава постъпването на кръв в горните слоеве на кожата, което я прави по-бледа, суха и допринася за нейното набръчкване. Никотинът стимулира появата на бръчки, тъй като блокира изработването на колаген. Системното пречистване от никотина в белия дроб позволява правилното "хранене" на кожата и видимото й възстановяване.“

Препоръчителен прием за пълни резултати: 3 месеца. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + Безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + Безплатна доставка /Общо: 105 лв./

Бронхо Клийнър можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40, http://tonik.info/bronchocleaner/ или в повечето аптеки в страната.